Gör som 8 av 10 – öka ditt pensionskapital med Fundler

Det är inte bara inför pensionen som det gäller att se över sitt pensionskapital och aktuella placeringar. Visste du att 8 av 10 ökar sitt pensionskapital med Fundler? Seniordeal samarbetar med Fundler för att du som medlem ska få mer pengar över i plånboken. 

Du kan alltid själv påverka din pension med medvetna val och genom att sänka dina avgifter. Som medlem hos Seniordeal erbjuds du exklusivt att göra en kostnadsfri pensionsanalys hos Fundler där erfarna och oberoende rådgivare vägleder dig till en bättre pension.

Här bokar du in din kostnadsfria pensionsanalys

Så kan du själv påverka din pension

Genom att sänka dina avgifter får du bättre avkastning över tid och med rätt risknivå påverkar du tillväxten av ditt pensionskapital.

– Förutom avgiften är det också viktigt att se över risken. För att ge dina pengar bäst förutsättning att jobba för dig, måste risknivån vara anpassad till sparhorisonten. Eftersom vi inte får ta emot några provisioner riskerar inte våra råd att styras av något annat än det som är bäst lämpat för våra kunder. Det handlar enbart om att rekommendera den portfölj som skapar bäst förutsättningar för kunden, säger Jacob Liebermann som är rådgivningchef på Fundler.

Ansök här om att få göra en gratis pensionsanalys

Dina pengar ska ju trots allt fortsätta att växa flera år efter du gått i pension, så se över dina placeringar och anpassa rätt risknivå efter ditt sparande. Med Fundlers pensionsanalys kan du se över möjligheten att förbättra dina pensionsvillkor. Du väljer sedan själv om du vill gå vidare med Fundlers förslag eller inte.

– Det mest relevanta för dig som sparare är att titta på avkastning i förhållande till risknivå. Det innebär att man jämför portföljer eller fonder i samma riskklass. Då kan man se hur mycket avkastning du fått i förhållande till den risk du utsatt pengarna för, förklarar Ulf Ahrner som är grundare av Fundler.

Ta del av erbjudandet – exklusivt för dig som är medlem hos Seniordeal

3 goda skäl att göra en pensionsanalys

  • Anpassa rätt risknivå för ditt sparande
  • Se hur du kan sänka dina avgifter för att maximera ditt pensionskapital
  • Säkerställ att ditt kapital är återbetalningsskyddat. Förmodligen har ditt pensionskapital vuxit till en större summa pengar och då kan det vara tryggt att veta att de går till en närstående den dagen du går bort

 

 

Ekonomi
Harald Nylund
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Ekonomi

Gratis produkt och frakt för Plus-medlemmar

Ekonomi

Tävla i Quiz – dela på prispotten

Boende

Robert var med om ID-kapning – Tryggsam räddade en halv miljon

Relaterade rabatter

Ekonomi

Skydda dig mot ID-Kapning – testa gratis skydd i 3 månader!

Tryggsam

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.