Tävla i Quiz – dela på prispotten

Varje tisdag anordnar Buyersclub ett klurigt quiz där vinnarna får presentkort att handla för. Som Plus-medlem hos Buyersclub får man en stor fördel, nämligen möjligheten att använda livbojar om man svarar fel. Detta gör att quiz-upplevelsen blir bättre och chansen att vinna ännu större!

Hur allmänbildad är du? Gillar du att sätta dina kunskaper på prov och tävla i frågesport tillsammans med andra? Buyersclub är en shoppingklubb med butik på nätet där du inte bara kan handla billigt – du kan även vinna presentkort varje vecka. En stor satsning, som äger rum från tisdag till söndag, är ett klurigt och utmanande quiz med stor ämnesvariation.

– Våra quiz är ett roligt sätt för våra medlemmar att gnugga geniknölarna varje vecka och vinna riktiga pengar att handla för, säger Emil Henriksson som är VD och grundare av Buyersclub.

Missa inte din välkomstgåva! 
Som Plus-medlem hos Buyersclub får du 100 kr i presentkort

Så fungerar Buyersclubs quiz

Det finns både quiz som Buyersclub själva står för och bekostar prispotten och det finns quiz som Buyersclub har i samarbete med andra företag.

– Vi kan ha quiz i samarbete med en sponsor som får berätta om sitt erbjudande för alla som deltar i quizet. Vinstsumman kommer på ett presentkort och storleken på prispotten varierar mellan olika quiz, förklarar Emil.

På Buyersclubs hemsida hittar du både alla pågående och kommande quiz. I varje quiz står hur mycket pengar som ligger i prispotten, vilket ämne quizet behandlar och sista datumet att delta.

Livbojar till Plus-medlemmar

För att vinna Buyersclubs quiz behöver du svara rätt på alla frågor, något som blir betydligt lättare som Plus-medlem, och vinstpotten varierar mellan 10 000 – 50 000 kronor. Varje tisdag börjar ett nytt quiz och oavsett om du vinner eller inte väntar ibland ett unikt erbjudande som en extra morot! Ju fler som deltar, desto roligare!

De flesta kan lite om mycket, snarare än mycket om allt. Därför målar Buyersclub med breda penseldrag när de tar fram ämnen till varje quiz. En vecka kan det handla om kungligheter, nästa om svampsorter och veckan efter det kan det vara ”På Spåret”. Även om ämnet ibland känns helt främmande för dig finns det goda chanser att vinna om du är medlem i Buyersclub Plus – tack vare livbojarna du kan använda.

– Har man en livboj, och svarar fel, får man fortsätta spela och vara med och tävla om prispotten! Men man får vara försiktig – max tre livbojar per quiz, säger Emil.

I samarbete med Seniordeal har Buyersclub en välkomstgåva till alla som blir medlemmar i Buyersclub Plus
Få 100 kronor i presentkort att handla för

Ekonomi,Livsstil,Mode & Livsstil,Nöje,Teknik
Harald Nylund
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Ekonomi

Gratis produkt och frakt för Plus-medlemmar

Livsstil

Färdigpackade boxar – perfekt att ge bort i present

Livsstil

Så fungerar Buyersclub och så blir du medlem

Relaterade rabatter

Ekonomi

Skydda dig mot ID-Kapning – testa gratis skydd i 3 månader!

Tryggsam

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.