Seniorrabatt hos Confident Living

Ta hand om ditt hem med det senaste inom inredning.Vi erbjuder ett brett sortiment av möbler och inredning från svenska och internationella välkända varumärken för alla stilar. Upptäck några av våra populäraste varumärken som Nordal, Classic Collection, House Doctor, Artwood och Markslöjd. Vi på Seniordeal har tagit fram en rabattkod som ger seniorer, pensionärer och 55+ som är medlemmar på Seniordeal.se seniorrabatt. Rabatten är 10% på fin heminredning från Confident Living.

Välkommen hem till Confident Living – en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på nätet. Vi är ett svenskt familjeföretag med målsättningen att erbjuda dig det allra senaste inom inredning från svenska och internationella varumärken. Vi vill att du oberoende av vart i Sverige du bor, vilken budget du har eller hur mycket tid du har, skall du kunna njuta av modern design & inredning. Vårt handplockade sortiment erbjuder dig inredning efter just din budget och stil. Vi är stolta över att kunna presentera ett brett utbud av varumärken och designers från såväl unga talanger som större och väletablerade varumärken.

Vi på Confident Living håller alltid ögonen öppna efter nya trender, märken och stilar. Varje gång du besöker oss skall du finna något nytt spännande i sortimentet. Vi tror på en modern variation i inredningen men håller stadigt fast på god kvalité och ett starkt engagemang för våra kunder.

 

Välkommen in till oss!