logo
Inga erbjudanden hittades

Seniorrabatt & Pensionärsrabatt hos HärjedalsKök

Med HärjedalsKök får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Att renovera köket behöver inte betyda att du ska riva ut allt och köpa nytt. Ge ditt kök en helt nyrenoverad känsla med nya köksluckor!

Du som medlem får just nu hela 50% rabatt* på nya måttanpassade köksluckor till ditt kök. För att ta del av kampanjen – boka ett kostnadsfritt hembesök innan 15/9 2022.

*Kampanjvillkor: Kampanjen gäller luckor från ordinarie kollektion med maxhöjd 1099 mm och maxbredd 690 mm. Erbjudandet innefattar ej monteringstjänster av dessa produkter. Erbjudandet gäller ej vitrinluckor. Kampanjen kan inte kombineras med andra kampanjerbjudanden.

Från Härjedalen till ditt hem

Vi älskar att bygga kök. Vi gillar det så mycket att vi inte vill att det ska vara krångligt eller dyrt för dig att skaffa ett nytt. Vi designar och monterar nya kök på stommarna du redan har. Så allt vi gör blir skräddarsytt bara för dig, byggt av oss själva i vår egen fabrik i Funäsdalen. Vi vet vad vi sysslar med och står för hela processen. Det behöver inte vara svårare än så. 

Om du inte känner till oss, måste vi nog lägga till hur snabbt och enkelt du kan få ditt nya kök. Det enda du behöver göra är att boka ett kostnadsfritt besök från en av våra köksexperter. Om du sedan gillar vårt förslag tar vi över och du kan tänka på annat. Du äter frukost i ditt gamla kök. Sen ser vi till att du kan laga middag i det nya. Det behöver inte ta mer tid än så.

Senaste erbjudandena

Flyg

400kr rabatt på Sol- och badresor i vinter hos AirTours!

AirTours

Flyg

400 kr rabatt ALLA weekendpaket hos AirTours!

AirTours

Flyg

400kr rabatt på Sol- och badresor i oktober med AirTours

AirTours

Glasögon

Trött på glasögon Få 14 000kr rabatt när du gör ett linsbyte med trifokala linser!

Vårda Ögon

Glasögon

Boka kostnadsfri synundersökning (värde 595kr)!

Vårda Ögon

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.