logo
Inga erbjudanden hittades

Seniorrabatt & Pensionärsrabatt hos HärjedalsKök

Med HärjedalsKök får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Att renovera köket behöver inte betyda att du ska riva ut allt och köpa nytt. Ge ditt kök en helt nyrenoverad känsla med nya skåpluckor!

Du som medlem får just nu hela 50% rabatt* på nya måttanpassade köksluckor till ditt kök. För att ta del av kampanjen – boka ett kostnadsfritt hembesök innan 23/1 2022.

*Kampanjvillkor: Kampanjen gäller luckor från ordinarie kollektion med maxhöjd 1099 mm och maxbredd 690 mm. Erbjudandet innefattar ej monteringstjänster av dessa produkter. Erbjudandet gäller ej vitrinluckor. Kampanjen kan inte kombineras med andra kampanjerbjudanden.

Från Härjedalen till ditt hem

Vi älskar att bygga kök. Vi gillar det så mycket att vi inte vill att det ska vara krångligt eller dyrt för dig att skaffa ett nytt. Vi designar och monterar nya kök på stommarna du redan har. Så allt vi gör blir skräddarsytt bara för dig, byggt av oss själva i vår egen fabrik i Funäsdalen. Vi vet vad vi sysslar med och står för hela processen. Det behöver inte vara svårare än så. 

Om du inte känner till oss, måste vi nog lägga till hur snabbt och enkelt du kan få ditt nya kök. Det enda du behöver göra är att boka ett kostnadsfritt besök från en av våra köksexperter. Om du sedan gillar vårt förslag tar vi över och du kan tänka på annat. Du äter frukost i ditt gamla kök. Sen ser vi till att du kan laga middag i det nya. Det behöver inte ta mer tid än så.

Senaste erbjudandena

Accessoarer

Ska du ha fest? Få 5% på ett helt köp!

Ny!

Festprissen

Mat

15% på Smakbox!

Ny!

Smakbox

Accessoarer

15% på hela sortimentet!

Mindre än 1 vecka kvar
Ny!

Daily Sports

Ekonomi

Skydda dig mot ID-Kapning – testa gratis skydd i 3 månader!

Mindre än 1 vecka kvar
Ny!

Tryggsam

Tidningar

Di Digital – 3 månader för ENDAST 29 kr!

Ny!

Dagens industri

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.