Rabatt giltig t.o.m 31/05/2020

30% rabatt på utvalda resor

Seniordeals medlemmar får nu 30% rabatt på utvalda resor: Allmän seniorrabatt är 20% (om du fyllt 65), som medlem hos Seniordeal får du alltså ytterligare 10% rabatt, vilket ger dig totalt 25% rabatt! Går ej att kombinera med andra erbjudanden. Rabatten gäller endast utvalda resor.

Logga in för att kunna ta del av erbjudanden.

Rabatt giltig t.o.m 31/05/2020

30% rabatt på utvalda resor

Seniordeals medlemmar får nu 30% rabatt på utvalda resor: Allmän seniorrabatt är 20% (om du fyllt 65), som medlem hos Seniordeal får du alltså ytterligare 10% rabatt, vilket ger dig totalt 25% rabatt! Går ej att kombinera med andra erbjudanden. Rabatten gäller endast utvalda resor.

Logga in för att kunna ta del av erbjudanden.

Rabatt giltig t.o.m 31/05/2020

30% rabatt på utvalda resor

Seniordeals medlemmar får nu 30% rabatt på utvalda resor: Allmän seniorrabatt är 20% (om du fyllt 65), som medlem hos Seniordeal får du alltså ytterligare 10% rabatt, vilket ger dig totalt 25% rabatt! Går ej att kombinera med andra erbjudanden. Rabatten gäller endast utvalda resor.

Logga in för att kunna ta del av erbjudanden.

Rabatt giltig t.o.m 31/12/2020

25% seniorrabatt på bussresor

Seniordeals medlemmar får nu 25% rabatt på våra resor:
Allmän seniorrabatt är 20% (om du fyllt 65), som medlem hos Seniordeal får du alltså ytterligare 5% rabatt, vilket ger dig totalt 25% rabatt!

Går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Logga in för att kunna ta del av erbjudanden.

Rabatt giltig t.o.m 31/12/2020

25% seniorrabatt på bussresor

Seniordeals medlemmar får nu 25% rabatt på våra resor:
Allmän seniorrabatt är 20% (om du fyllt 65), som medlem hos Seniordeal får du alltså ytterligare 5% rabatt, vilket ger dig totalt 25% rabatt!

Går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Logga in för att kunna ta del av erbjudanden.

Rabatt giltig t.o.m 31/12/2020

25% seniorrabatt på bussresor

Seniordeals medlemmar får nu 25% rabatt på våra resor:
Allmän seniorrabatt är 20% (om du fyllt 65), som medlem hos Seniordeal får du alltså ytterligare 5% rabatt, vilket ger dig totalt 25% rabatt!

Går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Logga in för att kunna ta del av erbjudanden.

Seniorrabatt hos Nettbuss Bus4You

Seniorrabatt på bussresor exklusivt till medlemmar i Seniordeal.se Tillsammans med Nettbuss Bus4You har vi på Seniordeal har tagit fram en rabattkod som ger seniorer, pensionärer och 55+ som är medlemmar på Seniordeal.se seniorrabatt. Du får hela 25% i rabatt på valfri bussresa.

Nettbuss Bus4You erbjuder bussresor med högsta komfort, till ett bra pris. Ombord finns breda fåtöljer med gott om utrymme för benen, gratis WiFi och eluttag vid varje plats. Nettbuss Bus4You har persontransportens nöjdaste kunder, och har haft det under de senaste sju åren enligt mätningar gjorda av SKI, kvalitetsindex.se.

Nettbuss express erbjuder smidiga resor för den som vill resa riktigt billigt. Att resa med Nettbuss är alltid trevligt, pålitligt, trafiksäkert, miljövänligt och snällt mot plånboken!

Välkommen att resa med oss!

Senaste erbjudandena

Kläder

25% rabatt på mode!

Åshild

Hälsa

16% rabatt på golf- och träningskläder

Daily Sports

Hälsa

15% rabatt på hälsotest!

Dynamic code

Läsning

Readly

Readly

Boende

Lägg pengar på livets goda och inte på elen – teckna vårt elavtal för seniorer

Mindre än 1 vecka kvar

fortum

  • RABATTER
  • ARTIKLAR