Inga erbjudanden hittades

Seniorrabatt hos Springtime

Tycker du om att resa och röra på dig? Då är Springtime någonting för dig! Oavsett om du är vältränad eller om du tycker om ett lugnare tempo har Springtime en resa som passar precis dig. Häng med och umgås, ät gott och rör på dig.

Om Springtime
Springtime har funnits sedan 1986. De första åren arrangerade vi resor med fokus på löpning t ex New York Marathon, Paris Marathon osv. I början av 2000-talet började vi arrangera träningsresor till Mallorca och sedan dess har vi arrangerat en mängd träningsresor världen över. Våra mycket uppskattade Seniorresor har två ben:

Training Camp Senior för seniorer som regelbundet tränar och vill fortsätta hålla sig starka och friska länge. Passen dessa veckor är utmanande men framtagna för dig som har kommit upp lite i åren. På plats finns 8-10 ledare/instruktörer och du kan välja mellan ett 10-tal pass om dagen.

Aktiv Senior är en träningsresa med ett lugnare temp. Det är resan för dig som tycker om att röra på dig, vill komma igång med träningen eller vill motionera mera, träffa nya människor, uppleva gemenskap och se nya platser. Stor vikt läggs vid aktiva upplevelser där träningsmoment och kultur ingår samt en härlig gemenskap. På plats finns 3-5 ledare/instruktörer och du kan välja mellan 3-5 pass om dagen.

Gemensamt för alla våra resor är att alla är välkomna att resa med oss, våra resor är till för dig som vill vara aktiv, träna, umgås och uppleva något nytt. Resorna passar dig som vill ta hand om din hälsa, möta nya människor och som vill kunna njuta av livets goda med härlig gemenskap och samtidigt uppleva spännande resmål.

 

Därför ska du åka på en seniorvecka med Springtime Resor

  • Du får kunskap och verktyg för att kunna utveckla och variera din fysiska aktivitet.
  • Du får inspiration till rörelseglädje och till att våga utmana dig själv.
  • Du får möjlighet att ingå i en ny gemenskap och träffa nya människor
  • Du blir uppmuntrad till en positiv kroppssyn och stärkt självkänsla.
  • Du kommer att lära dig att du kan fortsätta utvecklas med rätt anpassning.
  • Du får lära av andra – och ha roligt på kuppen.

 

Läs mer om våra Seniorresor

Senaste erbjudandena

Mat

Seniorrabatt på 100% ekologisk matkasse

Årstiderna

Nöje

Skicka ett blombud – nu med 15% rabatt

Euroflorist

Hälsa

Testa Yogobe kostnadsfritt i 40 dagar

Yogobe

Hälsa

Anpassad träningsschema i mobilen – just nu 15% rabatt

Trion

Nöje

15% rabatt på valfri hyrfilm

SF Anytime

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Ont i dina muskler och leder?

VitaePro är det självklara valet för dina muskler och leder. Har du inte testat Sveriges mest sålda kosttillskott än? Då borde du ge VitaePro en chans! Hela 9 av 10 aktiva kunder uppgav att de upplevde en effekt på muskler och leder efter att de började med VitaePro*. 

Som medlem hos Seniordeal får du 50% rabatt på VitaePro + ett tillskott för immunsystemet på köpet! 

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.