Inga erbjudanden hittades

Seniorrabatt hos Telge Energi

Telge Energi är elbolaget som i tio år har kämpat för koldioxidfri elproduktion i Sverige. Telge Energi ser pensionärer och seniorer som en kundgrupp som är värd elavtal som är riktigt bra, för både plånbok och för kommande generationer. Seniordeal och Telge Energi hälsar dig varmt välkommen att ta del av ditt erbjudande!

Var med och bidra till en hållbar planet för nästa generation genom att välja ren el från sol, vind och vatten. Vi är elbolaget som i tio år har kämpat för en hållbar framtid genom att bara erbjuda förnybar energi. Och det spelar ingen roll var du bor i landet för att enkelt byta till oss. Just nu får du en valfri upplevelse från Ticketmaster när du tecknar 100% ren el med Telge Energi, värde 500 kr. Påticketmaster.se hittar du ett stort utbud av evenemang inom kultur, nöje och sport i hela Sverige. Om du tecknar ren el nu så bjuder vi även på den fasta avgiften i 6 månader!

 

Var du än bor i landet byter du enkelt till oss och det tar inte mer än 2 minuter! Följ länken så hjälper vi dig.

Senaste erbjudandena

Mat

Seniorrabatt på 100% ekologisk matkasse

Årstiderna

Nöje

Skicka ett blombud – nu med 15% rabatt

Euroflorist

Hälsa

Testa Yogobe kostnadsfritt i 40 dagar

Yogobe

Hälsa

Anpassad träningsschema i mobilen – just nu 15% rabatt

Trion

Nöje

15% rabatt på valfri hyrfilm

SF Anytime

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Ont i dina muskler och leder?

VitaePro är det självklara valet för dina muskler och leder. Har du inte testat Sveriges mest sålda kosttillskott än? Då borde du ge VitaePro en chans! Hela 9 av 10 aktiva kunder uppgav att de upplevde en effekt på muskler och leder efter att de började med VitaePro*. 

Som medlem hos Seniordeal får du 50% rabatt på VitaePro + ett tillskott för immunsystemet på köpet! 

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.