Inga erbjudanden hittades

Seniorrabatt & Pensionärsrabatt hos Vårda Ögon

Seniorrabatt hos Vårda Ögon – med erfarenhet sedan 1999 

Du har kanske upplevt det som krångligt att hålla koll på glasögonen eller linserna när du behöver dem. Vi sportar, motionerar, reser och lever våra liv såsom vi gör – och då kan det vara skönt att slippa extra moment, som t.ex. att komma ihåg läsglasögonen eller linsvätskan.

Med linsbyte korrigeras olika typer av synfel såsom ålderssynthet, närsynthet, översynthet samt astigmatism. Operationsmetoden lämpar sig vanligtvis för personer som är 45 år eller äldre och befinner sig i situationen där den egna linsen har förlorat sin naturliga förmåga att ackommodera. Alla blir ålderssynta någon gång och då är linsbyte det enda sättet för att korrigera synen. Linserna är högteknologiska och biokompatibla implantat samt särskilt framtagna för att uppnå optimal optisk kvalitet.

Ögonoperationen utförs på samma sätt som en vanlig gråstarroperation, men med linsbyte korrigeras synfelet genom att den konstgjorda linsen har en annan brytning än den ursprungliga. En linsbytesoperation förebygger även en eventuell framtida gråstarr.

Vi erbjuder både monofokala och trifokala linser. Vi rekommenderar utifrån ditt individuella synbehov och det är inte säkert att vi kan hjälpa dig med just ett trifokalt linsbyte. Har man vissa sjukdomar så kan det utgöra ett hinder. En monofokal lins ger dig god syn på antingen nära eller långt avstånd. Gör man en korrigering på till exempel långt avstånd så behöver man använda läsglasögon för att se på nära håll. Med ett trifokalt linsbyte slipper du däremot glasögonen helt.

Senaste erbjudandena

Djurmat

25% rabatt hos Furry Family

Ny!

Furry Family

Boende

15% rabatt på ALLT hos Electrolux!

Ny!

Electrolux

Boende

Få 15% rabatt hos Dammsugarpåsar.nu!

Mindre än 1 vecka kvar
Ny!

Dammsugarpåsar.nu

Boende

10% rabatt hos Bemz!

Ny!

Bemz

Boende

Få 50 kr rabatt på utemöbler hos VidaXL!

Ny!

VidaXL

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.