vivara
Inga erbjudanden hittades

Seniorrabatt & Pensionärsrabatt hos Vivara

Vivara vill göra livsmiljön för djuren i våra trädgårdar så bra som möjligt. Det gör de genom att ständigt förbättra, vidareutveckla och framställa högklassiga produkter för djurvänliga trädgårdar och balkonger.

Just nu får du som medlem hos Seniordeal 10 % rabatt med kod SENIORDEAL221

Giltig t.o.m 31/03/2021. Allmänna villkor gäller.

Vivara grundades för omkring 30 år sedan. En ornitolog och en agronom undersökte på en lantgård, nyttan av att mata fåglar. De utvecklade fröblandningar för trädgårdsfåglarna och började sälja dessa. Under den här tiden lärde de sig allt mer om fördelarna med att utfodra fåglar. Några år senare kompletterade de båda sina kunskaper med en specialist på närliggande produkter. Tack vare ett utvidgat sortiment av holkar, fodersystem och växter som djuren har nytta av, växte verksamheten stadigt.

Idag kan vi hävda att vi har utvecklats till ett företag som framställer och säljer produkter som förenklar och förbättrar livet för trädgårdens djur. Vi arbetar tillsammans med naturskyddsorganisationer som står oss nära. Det finns mycket kvar att göra för att skydda och värna om naturen i vår omgivning. Men tack vare era insatser kan vi tillsammans bidra till att ge hjälp åt naturen runt oss.

Antingen du har lång erfarenhet av att mata fåglar, eller just ska till att börja, är det viktigt att du vet hur just vi arbetar. Vårt mål är att bidra till att trädgårdens invånare bland djuren får en så bra livsmiljö som möjligt. Hos Vivara handlar det hela tiden om att förbättra, vidareutveckla och framställa högklassiga produkter för djurvänliga trädgårdar och balkonger. Detta gör vi med kunskap från vår egen forskning och ofta i samarbete med europeiska naturvårds- och djurskyddsorganisationer. Därför är vi övertygade om att våra produkter är de bästa både för människor och djur – och det är vi stolta över!

Senaste erbjudandena

Boende

Slipp fuktskador i ditt hem!

Villa Relining

Resor

Minst 15% rabatt på din nästa resa

Booking.com

Nöje

10% på keramikblommor!

Keramikblomma

Ekonomi

Teckna Nya Seniorlånet och få gratis administrativa avgifter

Bluestep Bank

Boende

10 % rabatt på kvalitativa köksredskap

Kitchentime

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

VitaePro är ditt kosttillskott för muskler och leder.

Hela 9 av 10 uppgav att de upplevde en effekt på muskler och leder efter att de började med VitaePro*. Som medlem hos Seniordeal får du just nu
50% rabatt på VitaePro + TVÅ gåvor på köpet!

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.