Om Seniordeal

Tanken med Seniordeal är enkel, vi vill förenkla vardagen för Sveriges 55+ och förlänga livslängden på plånboken genom att tillhandahålla erbjudanden och seniorrabatter. 

Seniordeal drivs av Seniordeal Sverige AB, och vårt mål är att tillhandahålla bästa möjliga erbjudanden och rabatter för Sveriges seniorer och pensionärer. Vi som arbetar här är engagerade i frågan om kvalitetserbjudanden och privatsparande och har tack vare ett stort kontaktnät möjliggjort en plattform för de erbjudanden som finns på hemsidan idag. Seniordeal har lång erfarenhet av nära samarbete med företag inom en rad olika branscher och vi jobbar dagligen med vårt mål; att ha Sveriges största och bästa utbud av rabatter för landets seniorer och pensionärer.

För företag som är intresserade av ett samarbete finns det mer information att läsa på sidan För företag.
För att bli medlem kan du klicka på ikonen ”Bli medlem” eller följa denna länk.

 


Om rabatter och erbjudanden

Pensionärsrabatter och seniorrabatter är olika benämningar för samma sak; rabatter för dig 55+.

Här på Seniordeal hittar du mängder med erbjudanden och rabatter inom ett stort antal kategorier. Enbart medlemmar kommer åt själva rabatterna, men du kan som besökare på hemsidan självfallet ta dig en titt på det som erbjuds. Seniordeal är främst en digital förmånssida, vilket innebär att du får rabatter på inköp via nätet, för att vi ska kunna erbjuda största möjliga kvalitet till samtliga medlemmar runt om i Sverige. Medlemskap på Seniordeal är gratis.

Du kan läsa mer på vår sida Frågor och svar.
Du kan läsa mer om hur rabatterna fungerar på sidan Hur fungerar min seniorrabatt?.