⛄ ❄️ VINTERTÄVLING ❄️ ⛄

Tävla med Seniordeal och Memira – Vinn en linsbytesoperation! 🎉

 
Tävla med Memira och Seniordeal!

Ta chansen att bli lins-och glasögonfri!

Memira tävlar just nu ut en linsbytesoperation (RLE) till ett värde av mellan 59 900 kr och 74 900 kr. En förutsättning för att vinna är att du blir Memiras nästa referenskund. Du finns då med på Memiras hemsida och i marknadsföring. Passa på att vara med och tävla!
Med en linsbytesoperation (RLE) korrigeras alla synfel, det vill säga närsynthet, översynthet, astigmatism och ålderssynthet som gör att du blir fri från både läsglasögon och linser!

Så här gör du för att tävla:

1.  Hitta svar i artikeln nedan
2. Svara på frågorna i formuläret
3. Motivera varför just DU ska vinna en linsbytesoperation!
4. Vinnaren utses den 15 januari 2024 genom ett slumpmässigt urval och kontaktas efter kort därefter.

Stort lycka till! 🤞🍀

Linsbyte – en smidig lösning för dig med läsglasögon eller linser!

En linsbytesoperation kan vara en effektiv lösning för personer som har synfel. Memira är Skandinaviens största aktör för synkorrigerande operationer och gör varje år cirka 20 000 operationer. Läs mer om deras olika metoder och varför de kan vara det bästa valet för just dig.

Alla synfel kan korrigeras men inte alla ögon

Memira kan behandla alla typer av synfel, det vill säga: närsynthet, översynthet, astigmatism och ålderssynthet. Det är viktigt att notera att alla personer är inte lämpade för en synkorrigerande operation, utan Memira säger nej till ungefär 1 av 5 som söker sig till dem. Faktorer som kan påverka om du är en lämplig kandidat är din allmänna hälsa, eventuella ögonsjukdomar och graviditet samt amning. På en undersökning hos Memira får du träffa en specialutbildad optiker som fastställer om du är en lämplig kandidat för ögonlaser eller linsbyte.

Undersökningen tar cirka en timme och då får du även svar på alla dina funderingar. Memiras optiker går även igenom risken för eventuella komplikationer, hur en operation går till och vad du kan förvänta dig för resultat. Det är viktigt att du får all information innan du tar beslut om du vill göra en synkorrigerande operation.

Vad är linsbyte?

Om du är över 45 år och har fått ålderssynthet kan det vara aktuellt för en linsbytesoperation (RLE). Vid ett linsbyte byts ögats naturliga lins ut mot en konstgjord lins med styrka på som håller livet ut. Ett linsbyte kan korrigera alla typer av synfel, närsynthet, översynthet, astigmatism och ålderssynthet. Beroende på synfel och öga rekommenderas olika typer av linser, vilken lins som du är lämpad för får du se efter en undersökning.

Fyra skäl till att Memira kan vara det bästa valet för dig:

  • 30 års erfarenhet: Memira har över 30 års erfarenhet av att utföra synkorrigering och har hjälpt många människor att uppnå bättre syn.
  • 20 000 operationer per år: Memira utför cirka 20 000 ögonoperationer varje år, vilket gör dem till en av de mest erfarna klinikerna i Sverige.
  • Stränga anställningskrav: Läkarna på Memira måste utföra minst 5 000 operationer innan de kan anställas.
  • 70 % av alla operationer: Memira utför 70% av alla synkorrigerande operationer i Sverige.

Så här gör du för att tävla:

1.  Hitta svar i artikeln ovan
2. Svara på frågorna i formuläret
3. Motivera varför just DU ska vinna en linsbytesoperation!
4. Vinnaren utses den 15 januari 2024 genom ett slumpmässigt urval och kontaktas efter kort därefter.

Stort lycka till! 🤞🍀

Memira startade 2007 och har sedan dess hjälpt hundratusentals människor till ett liv utan glasögon och linser, med hjälp av ögonlaser och linsbyte (RLE). Memira har över 30 års erfarenhet inom synkorrigerande operationer och har ett 60-tal kliniker i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna, vilket gör oss till Skandinaviens ledande kliniker inom synkorrigerande kirurgi. Hos oss är det tryggt och säkert.

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.