Behåll uppskuren salladen fräsch längre

Även om man alltid bör äta grönsaker till maten är det extra gott med en kall krispig isbergssallad så här i sommartider.

Ofta, speciellt om man har bjudit på mat, finns det massor med salladsblad kvar. Det är ju jättedumt att slänga bra mat, problemet är att uppskuren och sköljd sallad inte håller speciellt länge i kylskåpet.

 

Matlåda och vatten

Istället för att lägga salladen i en påse eller låta den ligga kvar i salladsskålen med plast på ska du lägga salladsbladen i en matlåda. Fyll sedan upp matlådan med så mycket vatten som det bara går, stoppa på locket och lägg in den i kylskåpet.

 

På det här sättet håller salladen sig fräsch och dessutom otroligt krispig!

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Hälsa

Fräscha örter och grönsaker

Boende

Roterande borste med multimunstycke

Livsstil

Sprayflaska med hällfunktion till olivolja och vinäger

Relaterade rabatter

Hälsa

Åk på träningsresa & få 1500 kr rabatt – träna och njut!

Ny!

Springtime Resor

Böcker

Din första bok + valfri välkomstpremie för 19 kr hos Bonniers Bokklubb!

Bonniers Bokklubb

Mobilabonnemang

Valfritt seniorabonnemang för 25 kr/mån i 4 mån!

Mindre än 1 vecka kvar

Fello

Mobilabonnemang

20 kr/mån i 4 mån för alla mobilabonnemang hos Vimla!

Vimla

Boende

Teckna el till inköpspris i 9 månader!

Skellefteå Kraft

Boende

JMS erbjuder dig GRATIS vattenanalys!

JMS

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.