Bubbla till avslagen champagne

 

 

 

Charmen med champagne eller mousserande är inte att halsa den snabbt direkt ur flaskan för att den ska smaka så mycket som möjligt. En flaska bubbel ska istället njutas av under en längre period.

Det kanske är nyårsafton, någons födelsedag eller helt enkelt bara lite extra njutning i vardagen. Oavsett så vill man få ut en god upplevelse när man bestämt sig för att öppna en flaska bubbel. Problemet är att om man tar ett glas och låter flaskan stå en liten stund så försvinner de krispiga signaturbubblorna i drycken. Som tur är finns det en enkel lösning!

 

Russin

Allt du behöver till det här tricket är ett helt vanligt russin. Om du inte har ett russinpaket hemma kanske du kan gräva fram ett ur müslipåsen.

Släpp russinet i flaskan, kolsyran som finns kvar i drycken kommer att klänga sig fast mot russinet och sen släppas ut i champagnen igen!

 

Tips & Trix
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Boende

Roterande borste med multimunstycke

Boende

Dubbelhäftande “Nano Tape”

Mode & Livsstil

Plånbok med RFID-skydd och kolfiber

Relaterade rabatter

Båt

Boka din drömkryssning med Bengt-Martins & få upp till 5000 NOK att använda ombord!

Mindre än 1 vecka kvar
Ny!

Bengt-Martins

Mobilabonnemang

Alla seniorabonnemang för 25 kr/mån I 4 månader!

Fello

Båt

Weekendpaket på Gotland fr 1195 kr/person!

Destination Gotland

Nöje

Få Över 40% rabatt på AncestryDNA©

Ny!

Ancestry

Flyg

Få 2000 kr rabatt på språkkurs till valfri EF destination!

Ef Educations

Nöje

Musikalen “De’ e’ det här vi kallar kärlek” i Stockholm till 25% rabatt!

Mindre än 1 vecka kvar

Julius Productions

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.