Därför ska du koka dina ägg med citron

 

 

Ägg är otroligt nyttigt för kroppen. Proteinet som främst finns i äggvitan är bra för musklerna och hindrar åldrandet, äggulan innehåller otroligt mycket bra fetter.

 

Brukar det hända dig att det är otroligt svårt att skala ägget, även om man sänker ner det i kallt vatten efteråt? Inte nu längre!

Genom att hälla i några droppar citronjuice i äggen kommer skalen att släppa av sig själv. Du behöver inte oroa dig att äggen ska få någon smak, du kommer inte att känna av citronjuicen alls.

 

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Hälsa

Fräscha örter och grönsaker

Boende

Roterande borste med multimunstycke

Livsstil

Sprayflaska med hällfunktion till olivolja och vinäger

Relaterade rabatter

Boende

Prova Råd & Rön – 3 nr för 45 kronor

Råd & Rön

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.