Grillade lammracks

Veckans recept: Grillade lammracks. Här ser vi ett par av de ingredienser som används till receptet. Veckans recept: Grillade lammracks. Här ser vi ett par av de ingredienser som används till receptet. Tillagningstid ca 20 min

 

Ingredienser (4 portioner):

  • 2st lammracks
  • olja
  • salt
  • Svartpeppar
  • vitlök
  • färsk rosmarin
  • Kryddblandning:

    • 2msk lökpulver
    • 2msk vitlökspulver
    • 1mk torkad timjan
    • 1msk torkad rosmarin
    • 1msk torkad salvia
    • 1msk torkad chili ellr cayennepeppar

Redskap:Kolgrill, tång, sprayflaska, kniv, skärbräda.

Tillagning:

  1. Börja med att blanda ihop allting till kryddblandningen.

  2.  Skåra fettkappan på lammracksen och strö på rikligt med kryddblandingen, salt och svartpeppar.

  3. Lägg på grillen tillsammans med vitlök och rosmarin, vänd på köttet varje minut så att inte fettet bränner och grilla tills köttet har en innertemperatur på 56 grader.

  4. Låt vila i 15 minuter, skär upp och njut!
Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Hälsa

Fräscha örter och grönsaker

Boende

Roterande borste med multimunstycke

Livsstil

Sprayflaska med hällfunktion till olivolja och vinäger

Relaterade rabatter

Boende

Prova Råd & Rön – 3 nr för 45 kronor

Råd & Rön

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.