Håll salladen fräsch längre

Isbergssallad eller romansallad brukar klara sig ganska länge i kylskåpet men när man då och då köper en påse med blandad sallad, rucola eller spenat brukar den bli brun, klibbig och dålig på bara några dagar.

Att behöva slänga mat är både oekonomiskt och dåligt för miljön, o andra sidan sätter man sig ju inte och äter mat som har blivit dålig. Som tur är finns det ett väldigt enkelt knep för att förlänga livslängden på salladen!

 

Pappershanddukar

När du kommer hem från affären är det första du ska göra att öppna salladspåsen, sedan lägger du ner några hopvikta ark hushållspapper eller servetter i påsen. Pappret suger upp fukten som annars gör att din sallad tappar sin spänst och blir dålig snabbare.

 

Testa själv, din sallad kommer att klara sig flera dagar längre i kylskåpet!

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Hälsa

Fräscha örter och grönsaker

Boende

Roterande borste med multimunstycke

Livsstil

Sprayflaska med hällfunktion till olivolja och vinäger

Relaterade rabatter

Buss

Få 500:- rabatt på resor med Rolfs Flyg & Buss!

Ny!

Rolfs Flyg & Buss

Hotell

Boka fjälläventyr i sommar och få 15% rabatt!

Ny!

Lappland Resorts

Flyg

Upptäck Italiens bästa med Specialresor – få 750 kr rabatt!

Specialresor

Hotell

Sommarlyx på Kosta Boda – upp till 20% rabatt!

Mindre än 1 vecka kvar

Kosta Boda

Hälsa

Upplev en ny nivå av rakning med Quattro Titanium!

EFI

Tidningar

Just nu: SvD Komplett Helg – 10 kr per helg, spara 92%!

SVD

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.