Recept på underbart god saffransaioli

Saffran är fantastiskt gott i maten. 

Aioli är en sås gjord på majonnäs och smaksatt med vitlök. Tillsätt saffran och din sås når genast oanade höjder!  Perfekt som tillbehör till fisksoppa, skaldjur, kyckling och mycket mer. Testa du också!

 

Ingredienser (4 portioner)

  • 3 dl majonnäs (vanlig fetthalt)
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • ½- 1 pkt saffran (à 0.5 g)
  • 1 tsk ljummet vatten
  • Salt och peppar efter tycke och smak (det kan uteslutas helt)

Gör så här

1 ) Blanda saffran och vatten i en liten kopp, så att vattnet blir ordentligt gult.

2 ) Lägg upp majonäsen i en skål och blanda i saffransvattnet samt eventuellt lite peppar och salt.

3 ) Täck med plastfolie och låt stå i kylskåpet i minst en halvtimma innan servering.

4 ) Njut av en god måltid!

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Hälsa

Fräscha örter och grönsaker

Boende

Roterande borste med multimunstycke

Livsstil

Sprayflaska med hällfunktion till olivolja och vinäger

Relaterade rabatter

Boende

Prova Råd & Rön – 3 nr för 45 kronor

Råd & Rön

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.