Snittar med färskpotatis, rom och gräslök

Vilken typ av rom du än använder så är denna enkla snitt riktigt lyckad. 

Vill du uppdatera midsommar- eller sommarbuffén med en enkel rätt? Testa dessa härliga små munsbitar, de är enkla att göra och omåttligt goda!

 

Ingredienser

  • 4 stora skivor hårt tunnbröd (grovt eller ljust)
  • 6–8 st kokta färskpotatisar (kalla)
  • 2 dl crème fraiche eller gräddfil
  • 200 g rom (exempelvis löjrom, sikrom eller vegansk rom gjord på tång)
  • 1/2 rödlök
  • Färsk gräslök

Så här gör du

1 ) Bryt varje tunnbrödskiva i lagom stora portionsbitar och lägg på ett fint fat.

2 ) Skär den kalla färskpotatisen i tunna skivor (cirka en halv centimeter per skiva). Lägg en skiva på varje brödbit.

3 ) Klicka på lite crème fraiche eller gräddfil på potatisskivorna.

4 ) Toppa med en generöst tilltagen klick med rom. Avsluta med gräslök på toppen. 

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Hälsa

Fräscha örter och grönsaker

Boende

Roterande borste med multimunstycke

Livsstil

Sprayflaska med hällfunktion till olivolja och vinäger

Relaterade rabatter

Mat

Middag direkt till dörren från 39 kr/portion!

Ny!

Meal MRKT

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.