Svampbruschetta med löjrom, en underbar kombination!

En härligt god bruschetta toppad med crème fraiche och löjrom gör du på några minuter, och vips så ha du en perfekt förrätt eller lunchrätt med en valfri sallad till. Blanda gärna med olika sorters svamp.

Härliga svampar

Ingredienser för 4 portioner

1 gul eller röd lök

1 vitlöksklyfta

1 liter av dina favoritsvampar

2 msk smör

Salt och nymalen peppar, efter tycke och smak

4 Skivor valfritt surdegsbröd 

4 msk crème fraiche

4 msk löjrom 

 

Gör så här

1. Hacka lök och vitlök. Stek löken tillsammans med svampen i en smörad stekpanna, salta och peppra.

2. Rosta eller stek bröden. Smöra bröden och lägg svampen ovanpå. Lägg på en klick crème och toppa med löjrom. 

Smaklig måltid!

 

Prova gärna en Chunky Monky! Läs mer här

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Hälsa

Fräscha örter och grönsaker

Boende

Roterande borste med multimunstycke

Livsstil

Sprayflaska med hällfunktion till olivolja och vinäger

Relaterade rabatter

Boende

Prova Råd & Rön – 3 nr för 45 kronor

Råd & Rön

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.