Algarve – en plats där du verkligen kan känna dig som hemma

I samarbete med Go2Algarve

Unna dig några härliga veckor i ljuset när vintern är som mest grå. I vackra Algarve hittar du allt du behöver för att fylla på med ny energi.

För dig som vill komma bort från den svenska vintern och stanna en månad eller längre på en plats med ett behagligt klimat är Algarve ett perfekt alternativ. Här finns också gott om möjligheter att träffa nya människor och hitta en ny gemenskap.

Personlig service och erfarenhet

Med en långtidssemester från Go2Algarve hinner du varva ner och känna dig som hemma samtidigt som du får personlig service av Robert Allard, som driver den lokala resebyrån tillsammans med sin fru Desirée. Tillsammans har de besökt Portugal och Algarvekusten i mer än 25 år och delar gärna med sig av sin kunskap om regionens dolda pärlor.

Robert finns dessutom alltid på plats och hjälper till med allt från bokning av boende till att arrangera utflykter och aktiviteter. Med Roberts lokalkännedom och personliga engagemang kan du slappna av och njuta av din vistelse fullt ut.

 

Skapa din egen vardag

Ät frukost på balkongen, ta en promenad längs stranden och utforska de pittoreska byarna. Upptäck det lokala köket och ta del av den vackra naturen som den lilla kustpärlan erbjuder.

Oavsett om du vill delta i olika aktiviteter eller bara koppla av och njuta av det vackra vädret, finns det något för alla. Här kan man njuta av dagarna helt i sin egen takt och åka på utflykter eller behålla sina vardagliga rutiner.

– Man kan göra precis samma saker som hemma, men i ett mildare klimat. I november har vi till exempel upp till 20 grader och fler ljustimmar eftersom solen går upp strax innan klockan 08.00 på morgonen och sedan går den ner runt kl 17.45 under vintern, berättar Robert.

 

Planera din resa

Att boka en resa till Algarve är enkelt och smidigt. Med hjälp av Robert får du hjälp att skräddarsy din resa efter dina specifika önskemål och behov, oavsett om du är intresserad av en lång vintersemester eller en kortare gruppresa tillsammans med nära och kära.

Välkommen att säkra vinterns soltimmar och sätta guldkant på vardagen med en resa till Algarve redan idag.

I samarbete med Go2Algarve,Nöje,Resor
Beatrice Lind
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Boende

Sladdlös portabel dammsugare

Boende

Trädgårdsbelysning LEDlampa

Livsstil

3-i-1 Portabel vevradio med inbyggd solcellslampa och powerbank.

Relaterade rabatter

Boende

Algarve, din soliga destination, året runt!

Go2Algarve

Boende

Upp till 50% + 6% extra på rea hos SOVA!

SOVA

Ekonomi

Di Digital – 3 månader för ENDAST 19 kr!

Dagens industri

Boende

Smart belysning från Philips Hue – ta del av våra fantastiska erbjudanden

Philips Hue

Boende

Smart belysning från Philips Hue – ta del av våra fantastiska erbjudanden

Philips Hue

Hälsa

Uppdaterad formula för dina muskler. Specialpris för seniorer 129 kr!

VitaePro

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.