Om Seniordeal

Seniordeal.se startades 2012 med målet att hjälpa Sveriges seniorer och pensionärer 55+. I dagsläget har vi ca 190 000 medlemmar som på regelbunden basis sparar pengar via oss. Vi tycker att det är viktigt att kunna leva ett bra liv, med rätt ekonomiska förutsättningar. Vårt bidrag är denna tjänst. Vi har samlat mänger av företag för att se till att du hittar allt du behöver via oss.

Sedan starten har vi sett att det finns stora skillnader i ekonomin. Den mest utsatta gruppen enligt oss har varit de äldre. Vi kände att vi kunde göra en skillnad och startade därför Seniordeal. Vi hoppas kunna göra en skillnad i tillvaron genom att erbjuda bra seniorrabatter som vi tror är av intresse för våra medlemmar. Varje dag tar vi kontakt med företag som är öppna för att inleda en dialog med oss och hjälpa våra medlemmar. Vi älskar det vi gör och hoppas att ni uppskattar vår tjänst!

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Seniorerbjudande - 50% rabatt på populära kosttillskottet + gåva på köpet!

VitaePro är Sveriges mest sålda kosttillskott och det självklara valet för dina muskler och leder. Hela 9 av 10 uppgav att de upplevde en effekt på muskler och leder efter att de började med VitaePro*.

 Som medlem hos Seniordeal får du just nu 50% rabatt på VitaePro + vår populära munskydd på köpet!

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.