Om Seniordeal

Seniordeal.se startades 2012 med målet att hjälpa Sveriges seniorer och pensionärer 55+. I dagsläget har vi ca 190 000 medlemmar som på regelbunden basis sparar pengar via oss. Vi tycker att det är viktigt att kunna leva ett bra liv, med rätt ekonomiska förutsättningar. Vårt bidrag är denna tjänst. Vi har samlat mänger av företag för att se till att du hittar allt du behöver via oss.

Sedan starten har vi sett att det finns stora skillnader i ekonomin. Den mest utsatta gruppen enligt oss har varit de äldre. Vi kände att vi kunde göra en skillnad och startade därför Seniordeal. Vi hoppas kunna göra en skillnad i tillvaron genom att erbjuda bra seniorrabatter som vi tror är av intresse för våra medlemmar. Varje dag tar vi kontakt med företag som är öppna för att inleda en dialog med oss och hjälpa våra medlemmar. Vi älskar det vi gör och hoppas att ni uppskattar vår tjänst!

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Seniorrabatt hos hallon i 4 månader!

Slipp onödigt krångel som bindningstider, rörliga priser och kluriga fakturor. Mobilabonnemang 3 GB för 44 kr/mån i 4 månader (därefter 89 kr/mån). Fria samtal & SMS!

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.