SÅ FUNGERAR DITT MEDLEMSKAP

Vi på Seniordeal samarbetar med ungefär 80 olika företag. Som medlem får du ta del av alla våra seniorrabatter och att vara medlem är helt gratis!

SÅ HÄR FUNGERAR DET

1 ) Varje måndag får du ett veckobrev till din e-post med veckans allra bästa seniorrabatter. Där kan du även ta del av ett härligt recept eller intressanta artiklar!

2 ) Varje onsdag och lördag får du ett utskick till din e-postadress med ett utvalt erbjudande.

3 ) Eftersom du är medlem kan du när som helst logga in här på www.seniordeal.se för att ta del av alla fina seniorrabatter. Här finner du ännu fler erbjudanden än vad vi visar i våra utskick, så det lönar sig att logga in emellanåt och ta en titt på alla aktuella seniorrabatter.

4 ) Varje vecka skriver vi olika artiklar med intressanta tips och spännande inspiration. Dessutom skriver vi ett flertal härliga recept. Som medlem får du ta del av alla våra artiklar och recept kostnadsfritt, du hittar dem här.

5 ) Har du Facebook? Gå gärna in där och gilla Seniordeal.se. På Facebook presenterar vi flera gånger i veckan olika spännande nyheter och erbjudanden. Dessutom lägger vi upp många av våra artiklar, tips och recept där. Gå in och gilla oss på Facebook så att du inte missar det allra senaste!

6 ) Om du har några som helst funderingar så får du gärna höra av dig via Facebook eller till info@seniordeal.se. Jag som svarar på dina frågor heter Matilda och finns alltid här för dig!

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT LOGGA IN

1 ) Klicka på ”Logga in” uppe i det högra hörnet.

2 ) Din e-postadress ska fyllas i som användarnamn när du loggar in. Du ska ha fått ett e-post från oss med ett tillfälligt lösenord. Använd detta första gången du loggar in, sedan kan du enkelt byta till ett annat lösenord som du väljer själv.

3 ) När du hittat en seniorrabatt som du vill ta del av så klickar du på ” Till köp”. Du kommer nu automatiskt skickas vidare till företagets hemsida där du kommer göra själva köpet.

4 ) Om det står en kod i denna ruta behöver du ange den på företagets hemsida för att aktivera seniorrabatten. Om det inte står en kod i denna ruta innebär det att rabatten kommer registreras automatiskt när du klickar på ”Till köp”.

5 ) När du loggat in första gången med det tillfälliga lösenordet är det bra att ändra det till ett nytt lösenord. Börja med att klicka på ”Mitt konto”. Sedan fyller du i ditt nya lösenord i både rutorna och klickar på ”Uppdatera”.

Om du har frågor så tveka inte att kontakta oss via Facebook eller info@seniordeal.se.

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.