Din nästa kund kan bli en senior!

Våra medlemmar är 55+

Sedan starten 2012 har vi på Seniordeal byggt upp ett stort kunnande om målgruppen seniorer 55+. Genom ett samarbete med oss hjälper vi ditt företag att nå ut till våra medlemmar i kundsegmentet seniorer.

Gruppen 55+ är ett köpstarkt segment som i dagens allt mer internetbaserade medielandskap lätt blir åsidosatta på grund av en felaktig tro att de inte har en stark digital närvaro. Seniorer med god datorvana och hög närvaro på sociala medier ökar konstant, och vi på Seniordeal vill ta tillvara på denna fantastiska möjlighet. I dagsläget når Seniordeal ut till över 190 000 seniorer och vi arbetar med över 100 företag inom olika branscher. Vi ser ett stort värde i att jobba med starka varumärken och bra erbjudanden samt lägger stor vikt vid kvalitet i vårt gemensamma arbete.

Vill du veta mer om hur vi hjälper dig att nå en attraktiv målgrupp? Kontakta oss så berättar vi mer! 

Vill du veta mer om hur vi hjälper dig att nå en attraktiv målgrupp?

Kontakta oss på kontoret så berättar vi mer. För att gör det smidigt så behöver du bara fylla i formuläret nedan. När vi har mottagit din förfråga så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Köpkraft

Visste du att Sveriges seniorer sitter på 70% av köpkraften men att färre än 5% av företagen i landet jobbar mot denna målgrupp? Denna siffra går inte ihop för oss. Ta chansen att jobba med en extremt viktig målgrupp som man ofta glömmer bort.

Sociala medier

Vi gör en årlig undersökning där vi kartlägger attityder och preferenser samt kartlägger våra medlemmars beteenden. Värt att veta är att över 82% av våra medlemmar har ett facebookkonto.

Kunskap

Efter att ha arbetat med seniorer i över 6 år har vi samlat på oss en stor mängd kunskap och kan hjälpa dig med din kampanj. Vi har väldigt bra koll på vad våra medlemmar gillar och hur man ska lägga upp en kampanj på bästa sätt.

 

Seniordeal i korthet

190 000

medlemmar

130 000

unika besökare/månad

70 000

följare på Facebook

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.