Appguiden – Veckans app, vecka 20

 

 

Förra veckan introducerade vi Appguiden för alla läsare på Seniordeal. Det finns tusentals och åter tusentals appar och det kan vara besvärligt att hitta på dem som faktiskt är bra. Varje vecka kommer vi att tipsa våra läsare om en App som vi själva tycker om och som vi tror passar våra medlemmar.

 

Keeper 

Den här appen är perfekt för dig som har svårt att komma ihåg alla användarnamn och lösenord till alla sidor du är registrerad på. I keeper kan du spara alla uppgifter, banknummer, kortnummer och andra känsliga uppgifter.

 

Appen är gratis och det är enkelt att starta ett konto. Du har ett huvudlösenord som du loggar in med på Keeper och det är det enda lösenordet du behöver komma ihåg, resten har du sparade där inne. Om du dessutom misstänker att du har för enkla lösenord kan du köra de genom Keepers simulator som kommer att ge dig exempel på nya smarta kombinationer.

Appen bygger på det 256-bit starka Advanced Encryption Standard och är ett ointagligt digitalt Fort Knox. Du behöver därför inte oroa dig att någon ska hacka sig in i appen och stjäla dina uppgifter. Appen kopplar inte heller upp till internet (så dina uppgifter hamnar i molnet) utan är helt offline, det kan därför vara smart att ha appen på flera enheter så att du har en back-up. 

 

Nöje
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Hälsa

Nybörjarguide: Allt du behöver veta om att spela golf!

Hälsa

Så kommer du igång med golf utan att det kostar skjortan!

Hälsa

Upptäck golfens värld: Fem skäl till att börja spela!

Relaterade rabatter

Nöje

10% på kalendrar, almanackor och sällskapsspel!

Mindre än 1 vecka kvar

Kalenderspecialisten

Nöje

Fri frakt vid köp över 299 kr!

Adlibris

Nöje

10% rabatt på upplevelser från Live it!

Live it

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.