Bästa sättet att värma pizzarester

Jag köper nästan aldrig pizza men varje gång jag väl gör det förundras jag över hur de är dimensionerade. Pizzorna känns ofta väldigt stora och det är väl väldigt få som orkar trycka i sig en hel pizza?

 

För mig personligen brukar det alltid sluta med att resten av pizzan hamnar i kylskåpet så att man kan äta den någon annan dag. Till skillnad från mycket annan mat är dock pizza inte riktigt lika gott att värma.

 

Spisen i stället för mikron

När man värmer en pizza i mikron brukar den ofta bli väldigt degig, sladdrig och osten brukar bli oätligt varm.

För att få pizzan så bra som möjligt ska du faktiskt värma den i en stekpanna. Genom att steka pizzan blir botten hård och krispig igen, osten smälter och övriga pålägg blir varma men inte skållheta.

 

Enkelt litet knep, eller hur?

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Veckans recept – viltfärsgryta

Mat & Dryck

Täck aldrig matresterna med aluminiumfolie

Mat & Dryck

Veckans recept – Saftig kyckling med basilikasås

Relaterade rabatter

Mat

10% rabatt på kökstillbehör och baktillbehör

Kökets favoriter

Mat

Seniorrabatt på 100% ekologisk matkasse

Årstiderna

Mat

30% på första två kassarna hos Middagsfrid

Middagsfrid

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

på mobilabonnemang i
3 månader hos hallon!​

Du som medlem hos Seniordeal kan nu skaffa Hallons mobilabonnemang 55+ 3GB för endast 8 kr/mån i 3 månader.


Fria samtal & SMS ingår + 25GB surfpott! (Därefter 89 kr/ mån). 

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.