Bästa sättet att värma pizzarester

Jag köper nästan aldrig pizza men varje gång jag väl gör det förundras jag över hur de är dimensionerade. Pizzorna känns ofta väldigt stora och det är väl väldigt få som orkar trycka i sig en hel pizza?

 

För mig personligen brukar det alltid sluta med att resten av pizzan hamnar i kylskåpet så att man kan äta den någon annan dag. Till skillnad från mycket annan mat är dock pizza inte riktigt lika gott att värma.

 

Spisen i stället för mikron

När man värmer en pizza i mikron brukar den ofta bli väldigt degig, sladdrig och osten brukar bli oätligt varm.

För att få pizzan så bra som möjligt ska du faktiskt värma den i en stekpanna. Genom att steka pizzan blir botten hård och krispig igen, osten smälter och övriga pålägg blir varma men inte skållheta.

 

Enkelt litet knep, eller hur?

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Hacka, pressa eller riva vitlök?

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Mat & Dryck

Risotto – bara fantasin som sätter gränser

Relaterade rabatter

500:- rabatt på alla sol- och badresor!

Airtours

Nöje

Fri frakt vid köp över 299 kr!

Adlibris

Glasögon

Succén fortsätter! Få 1000 kr rabatt på alla progressiva glasögon hos Glasögonmagasinet!

Glasögonmagasinet

Ekonomi

Beställ en pensionsanalys med Seniordeal & SFB

Svenska Fribrevsbolaget

Få 12% i rabatt på inredning & möbler

Peaceofhome.se

Boende

15% rabatt på speldosor med vackert fågelkvitter!

Northmans

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.