Bästa sättet att värma pizzarester

Jag köper nästan aldrig pizza men varje gång jag väl gör det förundras jag över hur de är dimensionerade. Pizzorna känns ofta väldigt stora och det är väl väldigt få som orkar trycka i sig en hel pizza?

 

För mig personligen brukar det alltid sluta med att resten av pizzan hamnar i kylskåpet så att man kan äta den någon annan dag. Till skillnad från mycket annan mat är dock pizza inte riktigt lika gott att värma.

 

Spisen i stället för mikron

När man värmer en pizza i mikron brukar den ofta bli väldigt degig, sladdrig och osten brukar bli oätligt varm.

För att få pizzan så bra som möjligt ska du faktiskt värma den i en stekpanna. Genom att steka pizzan blir botten hård och krispig igen, osten smälter och övriga pålägg blir varma men inte skållheta.

 

Enkelt litet knep, eller hur?

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Hacka, pressa eller riva vitlök?

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Mat & Dryck

Risotto – bara fantasin som sätter gränser

Relaterade rabatter

Hälsa

10% rabatt på vitaminer och mineraler!

Din Vitamin

Mat

15% på Smakbox!

Smakbox

Boende

10% på hela köpet!

Kökets Favoriter

Boende

10% på hela köpet!

Confident Living

Boende

10% på hela köpet!

Kitchentime

Mat

30% på första två kassarna hos Middagsfrid!

Middagsfrid

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.