Behåll uppskuren salladen fräsch längre

Även om man alltid bör äta grönsaker till maten är det extra gott med en kall krispig isbergssallad så här i sommartider.

Ofta, speciellt om man har bjudit på mat, finns det massor med salladsblad kvar. Det är ju jättedumt att slänga bra mat, problemet är att uppskuren och sköljd sallad inte håller speciellt länge i kylskåpet.

 

Matlåda och vatten

Istället för att lägga salladen i en påse eller låta den ligga kvar i salladsskålen med plast på ska du lägga salladsbladen i en matlåda. Fyll sedan upp matlådan med så mycket vatten som det bara går, stoppa på locket och lägg in den i kylskåpet.

 

På det här sättet håller salladen sig fräsch och dessutom otroligt krispig!

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Laga mat efter säsong

Mat & Dryck

Därför ska du äta kiwiskalet

Mat & Dryck

Bästa sättet att tina kött

Relaterade rabatter

Mat

10% rabatt på kökstillbehör och baktillbehör

Kökets favoriter

Mat

50kr extra rabatt på Middagsfrids prova-på-erbjudande

Middagsfrid

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

på mobilabonnemang i
4 månader hos hallon!

Med mobilabonnemang hos hallon slipper du allt krångel som bindningstider, rörliga priser och kluriga fakturor.

Mobilabonnemang 3 GB för 44 kr/mån i 4 månader
(därefter 89 kr/mån). Fria samtal & SMS ingår + 25GB surfpott!

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.