Behåll uppskuren salladen fräsch längre

Även om man alltid bör äta grönsaker till maten är det extra gott med en kall krispig isbergssallad så här i sommartider.

Ofta, speciellt om man har bjudit på mat, finns det massor med salladsblad kvar. Det är ju jättedumt att slänga bra mat, problemet är att uppskuren och sköljd sallad inte håller speciellt länge i kylskåpet.

 

Matlåda och vatten

Istället för att lägga salladen i en påse eller låta den ligga kvar i salladsskålen med plast på ska du lägga salladsbladen i en matlåda. Fyll sedan upp matlådan med så mycket vatten som det bara går, stoppa på locket och lägg in den i kylskåpet.

 

På det här sättet håller salladen sig fräsch och dessutom otroligt krispig!

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Hacka, pressa eller riva vitlök?

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Mat & Dryck

Risotto – bara fantasin som sätter gränser

Relaterade rabatter

Mat

15% på Smakbox!

Ny!

Smakbox

Boende

10% på hela köpet!

Kökets Favoriter

Boende

10% på hela köpet!

Confident Living

Boende

10% på hela köpet!

Kitchentime

Mat

30% på första två kassarna hos Middagsfrid!

Middagsfrid

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.