Biofilmer 2019

 

Superhjältar, rymdäventyr och zombies står återigen på kalendern inför bioåret 2019. I den här artikeln vill vi lyfta fram kommande filmer där det är större fokus på handlingen än på specialeffekter och häftiga actionscener. Här är bioåret 2019.

 

Rocketman

Rocketman är den biografiska filmen om Elton John, en av de mest framgångsrika artisterna någonsin. Redan 2012 började det planeras kring Johns biografiska film men efter många om och men lades projektet på is. I Augusti 2018 började filmen spelas in och är gjord som regissören själv uttrycker det ”fantasymusikal” snarare än en klassisk biografi.

Biopremiär 17/5

 

One upon a time in hollywood

Oscarsbelönade Quentin Tarrantino som tidigare gjort framståendefilmer som Pulp Fiction, Inglorious Bastards och Jango Unchained har producerat en action/dramafilm med Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie och Al Pacino i huvudrollen. Filmen utspelar sig i Hollywood år 1969 samtidigt som den seriemördande Mansonfamiljen härjade runt.

Biopremiär 9/8 (vilket dessutom är 50:års dagen för mansonmorden).

 

Downton Abbey

Den kända långköraren från TV kommer i September 2019 upp på vita duken. TV-serien som blivit prisad med bland annat 6 Emmy Awards börjades spela in sommaren 2018 och beräknas ha premiär i början på september

Biopremiär: September 2019

 

Little Woman

Det är den 8 gången en version av Little Woman, baserat på Louisa May Alcotts roman från 1868 med samma namn, visas på vita duken. Filmen handlar om fyra flickor i övre tonåren och deras liv strax efter det amerikanska inbördeskriget. Bland huvudrollerna hittar vi bland annat Emma Watson och flerfaldigt oscarsbelönade Meryl Streep.

Biopremiär 25/12

 

The Irishman

Oscarsbelönade regissören Martin Scorsese, känd för bland annat Taxi Driver, Goodfellas och Shutter Island, släpper en biografisk film om Frank Sheeran som sägs ha mördat den välkända fackföreningsledaren Jimmy Hoffa. Filmen är en kriminalare med stora skådespelare som Al pacino, Robert De-Niro och Ray Romano i huvudrollerna.

Biopremiär 2019 (ännu inget utsatt datum)

 

The personal history of David Copperfield

Charles Dickens halvbiografiska roman David Copperfield har många gånger sänts som film och TV-serie. 2019 är det dags igen med kända skådespelare som Tilda Swinton och Hugh Laurie.

Biopremiär: Augusti 2019

Nöje
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Hälsa

Nybörjarguide: Allt du behöver veta om att spela golf!

Hälsa

Så kommer du igång med golf utan att det kostar skjortan!

Hälsa

Upptäck golfens värld: Fem skäl till att börja spela!

Relaterade rabatter

Boende

Upp till 50% + 6% extra på rea hos SOVA!

SOVA

Hälsa

Uppdaterad formula för dina muskler. Specialpris för seniorer 129 kr!

Ny!

VitaePro

Nöje

Fri frakt vid köp över 299 kr!

Adlibris

Nöje

10% rabatt på upplevelser från Live it!

Live it

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.