Bubbla till avslagen champagne

 

 

 

Charmen med champagne eller mousserande är inte att halsa den snabbt direkt ur flaskan för att den ska smaka så mycket som möjligt. En flaska bubbel ska istället njutas av under en längre period.

Det kanske är nyårsafton, någons födelsedag eller helt enkelt bara lite extra njutning i vardagen. Oavsett så vill man få ut en god upplevelse när man bestämt sig för att öppna en flaska bubbel. Problemet är att om man tar ett glas och låter flaskan stå en liten stund så försvinner de krispiga signaturbubblorna i drycken. Som tur är finns det en enkel lösning!

 

Russin

Allt du behöver till det här tricket är ett helt vanligt russin. Om du inte har ett russinpaket hemma kanske du kan gräva fram ett ur müslipåsen.

Släpp russinet i flaskan, kolsyran som finns kvar i drycken kommer att klänga sig fast mot russinet och sen släppas ut i champagnen igen!

 

Tips & Trix
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Tips & Trix

Häll coca-cola i toan!

Tips & Trix

Därför ska man koka citron i vattenkokaren

Tips & Trix

Tvätta glasflaskor och tillbringare med ris och ättika

Relaterade rabatter

Teknik

15% rabatt på hela sortimentet

Ny!

Safekid

Mode & Livsstil

Superdeal på shoppingvagn i högsta kvalité!

Käpprätt

Boende

Sälj din bostad till Movesta – gratis flytthjälp & flyttstäd

Movesta

Hälsa

Behandla din halsbränna med resultatgaranti

Mindre än 1 vecka kvar

IQoro

Tidningar

Läs Expressen Premium gratis i 3 månader

Expressen Premium

Hälsa

Halva priset på Omega-3 samt gåva på köpet!

Vesterålens Naturprodukter

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Nyhet! Smakrik Ripasso på handplockade druvor

Marastoni Ripasso är en kraftig Ripasso från en av svenska vinälskares absoluta favoritregioner.

Vinet jäser med de torkade druvorna från Amarone-produktionen för att bli extra fylligt och smakrikt.

Alkoholinformation
Artnr 50285–01 | 75cl | 99 kr

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.