Bubbla till avslagen champagne

 

 

 

Charmen med champagne eller mousserande är inte att halsa den snabbt direkt ur flaskan för att den ska smaka så mycket som möjligt. En flaska bubbel ska istället njutas av under en längre period.

Det kanske är nyårsafton, någons födelsedag eller helt enkelt bara lite extra njutning i vardagen. Oavsett så vill man få ut en god upplevelse när man bestämt sig för att öppna en flaska bubbel. Problemet är att om man tar ett glas och låter flaskan stå en liten stund så försvinner de krispiga signaturbubblorna i drycken. Som tur är finns det en enkel lösning!

 

Russin

Allt du behöver till det här tricket är ett helt vanligt russin. Om du inte har ett russinpaket hemma kanske du kan gräva fram ett ur müslipåsen.

Släpp russinet i flaskan, kolsyran som finns kvar i drycken kommer att klänga sig fast mot russinet och sen släppas ut i champagnen igen!

 

Tips & Trix
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Tips & Trix

Ha alltid en torr handduk i torktumlaren

Tips & Trix

Stryk snabbare med aluminiumfolie

Tips & Trix

Ta bort vita ringar på ditt bord

Relaterade rabatter

Nöje

45 dagar gratis ljudböcker hos Nextory

Mobilabonnemang

50% rabatt på mobilabonnemang!

SST NET

Teknik

50% rabatt på SST.SE

Svensk Säkerhetstjänst

Hälsa

Prova träningsappen Vitala 30 dagar gratis!

Vitala

Glasögon

15% på hörapparater & hörselskydd hos Synsam

Synsam

Boende

10% rabatt på belysning

Lysman

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.