Bubbla till avslagen champagne

 

 

 

Charmen med champagne eller mousserande är inte att halsa den snabbt direkt ur flaskan för att den ska smaka så mycket som möjligt. En flaska bubbel ska istället njutas av under en längre period.

Det kanske är nyårsafton, någons födelsedag eller helt enkelt bara lite extra njutning i vardagen. Oavsett så vill man få ut en god upplevelse när man bestämt sig för att öppna en flaska bubbel. Problemet är att om man tar ett glas och låter flaskan stå en liten stund så försvinner de krispiga signaturbubblorna i drycken. Som tur är finns det en enkel lösning!

 

Russin

Allt du behöver till det här tricket är ett helt vanligt russin. Om du inte har ett russinpaket hemma kanske du kan gräva fram ett ur müslipåsen.

Släpp russinet i flaskan, kolsyran som finns kvar i drycken kommer att klänga sig fast mot russinet och sen släppas ut i champagnen igen!

 

Tips & Trix
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Boende

Roterande borste med multimunstycke

Boende

Dubbelhäftande “Nano Tape”

Mode & Livsstil

Plånbok med RFID-skydd och kolfiber

Relaterade rabatter

Mobilabonnemang

Få 50% rabatt i 5 månader hos Vimla + 1 miljon GB i surf!

Ny!

Vimla

Buss

Få 500:- rabatt på resor med Rolfs Flyg & Buss!

Rolfs Flyg & Buss

Hotell

Boka fjälläventyr i sommar och få 15% rabatt!

Lappland Resorts

Mobilabonnemang

Dubbel Surf i alla seniorabonnemang!

Fello

Flyg

Upptäck Italiens bästa med Specialresor – få 750 kr rabatt!

Specialresor

Hälsa

Upplev en ny nivå av rakning med Quattro Titanium!

EFI

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.