Bubbla till avslagen champagne

 

 

 

Charmen med champagne eller mousserande är inte att halsa den snabbt direkt ur flaskan för att den ska smaka så mycket som möjligt. En flaska bubbel ska istället njutas av under en längre period.

Det kanske är nyårsafton, någons födelsedag eller helt enkelt bara lite extra njutning i vardagen. Oavsett så vill man få ut en god upplevelse när man bestämt sig för att öppna en flaska bubbel. Problemet är att om man tar ett glas och låter flaskan stå en liten stund så försvinner de krispiga signaturbubblorna i drycken. Som tur är finns det en enkel lösning!

 

Russin

Allt du behöver till det här tricket är ett helt vanligt russin. Om du inte har ett russinpaket hemma kanske du kan gräva fram ett ur müslipåsen.

Släpp russinet i flaskan, kolsyran som finns kvar i drycken kommer att klänga sig fast mot russinet och sen släppas ut i champagnen igen!

 

Tips & Trix
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Tips & Trix

Slipa till din sax

Tips & Trix

Lös upp det brända i en kastrull med socker

Tips & Trix

Ta bort repor på telefonen

Relaterade rabatter

Nöje

Spara dina minnen med fotoböcker – upp till 25% rabatt!

Mindre än 1 vecka kvar
Ny!

Smart Photo

Djurmat

FRI FRAKT för nya kunder hos zooplus.se!

Ny!

Zoo Plus

Nöje

Gillar du korsord? SE HIT!

Ny!

Tidningskungen.se

Accessoarer

Presentinslagning – 10% rabatt!

Ny!

Rosettbutiken

Boende

Klä om dina IKEA-möbler – 10% rabatt!

Ny!

Bemz

Mode & Livsstil

15% rabatt på hela sortimentet!

Mindre än 1 vecka kvar
Ny!

Euroflorist

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.