Bubbla till avslagen champagne

 

 

 

Charmen med champagne eller mousserande är inte att halsa den snabbt direkt ur flaskan för att den ska smaka så mycket som möjligt. En flaska bubbel ska istället njutas av under en längre period.

Det kanske är nyårsafton, någons födelsedag eller helt enkelt bara lite extra njutning i vardagen. Oavsett så vill man få ut en god upplevelse när man bestämt sig för att öppna en flaska bubbel. Problemet är att om man tar ett glas och låter flaskan stå en liten stund så försvinner de krispiga signaturbubblorna i drycken. Som tur är finns det en enkel lösning!

 

Russin

Allt du behöver till det här tricket är ett helt vanligt russin. Om du inte har ett russinpaket hemma kanske du kan gräva fram ett ur müslipåsen.

Släpp russinet i flaskan, kolsyran som finns kvar i drycken kommer att klänga sig fast mot russinet och sen släppas ut i champagnen igen!

 

Tips & Trix
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Tips & Trix

Slipa till din sax

Tips & Trix

Lös upp det brända i en kastrull med socker

Tips & Trix

Ta bort repor på telefonen

Relaterade rabatter

Flyg

400kr rabatt på Sol- och badresor i vinter hos AirTours!

AirTours

Flyg

400 kr rabatt ALLA weekendpaket hos AirTours!

AirTours

Flyg

400kr rabatt på Sol- och badresor i oktober med AirTours

AirTours

Glasögon

Trött på glasögon Få 14 000kr rabatt när du gör ett linsbyte med trifokala linser!

Vårda Ögon

Glasögon

Boka kostnadsfri synundersökning (värde 595kr)!

Vårda Ögon

Båt

Seniorkryssa med Wasaline (från 285 kr)

Wasaline

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.