Därför ska du ha grädde i frysen

 

 

Brukar du laga goda gräddsåser till pasta eller är din favorit kanske en smaskig potatisgratäng? Du, jag och många fler älskar verkligen grädde i maten.

 

Det känns som att de flesta gångerna man vill laga någonting med grädde i brukar det sluta med att man inte har någon grädde i kylskåpet för att man har glömt att köpa ny efter att den förra tog slut.

 

Förvara grädde i frysen

 

Om man inte lagar mat med grädde i jätteofta kan det kännas onödigt att ha det i kylskåpet eftersom att det inte håller sig färskt speciellt länge. Fryst grädde smakar inte speciellt gott om du ska försöka vispa upp det och äta det som det är, men det smakar precis som vanligt om du har det i en sås eller en gratäng.

Antingen fryser du grädden precis som den är eller så häller du i grädde i en helt vanlig iskubsbricka och fryser den i små tärningar. Perfekt för nästa gång du vill göra en god gräddsås!

 

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Hacka, pressa eller riva vitlök?

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Mat & Dryck

Risotto – bara fantasin som sätter gränser

Relaterade rabatter

Hälsa

10% rabatt på vitaminer och mineraler!

Din Vitamin

Mat

15% på Smakbox!

Smakbox

Boende

10% på hela köpet!

Kökets Favoriter

Boende

10% på hela köpet!

Confident Living

Boende

10% på hela köpet!

Kitchentime

Mat

30% på första två kassarna hos Middagsfrid!

Middagsfrid

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.