Därför ska du koka dina ägg med citron

 

 

Ägg är otroligt nyttigt för kroppen. Proteinet som främst finns i äggvitan är bra för musklerna och hindrar åldrandet, äggulan innehåller otroligt mycket bra fetter.

 

Brukar det hända dig att det är otroligt svårt att skala ägget, även om man sänker ner det i kallt vatten efteråt? Inte nu längre!

Genom att hälla i några droppar citronjuice i äggen kommer skalen att släppa av sig själv. Du behöver inte oroa dig att äggen ska få någon smak, du kommer inte att känna av citronjuicen alls.

 

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Är frusna grönsaker bättre än färska?

Mat & Dryck

Förvara aldrig lök och potatis tillsammans!

Mat & Dryck

Fried rice – ”thailändsk pytt i panna”

Relaterade rabatter

Mat

Seniorrabatt på 100% ekologisk matkasse

Årstiderna

Mat

Bli en klimathjälte med Matsmart och spara 50 kr!

Matsmart

Hälsa

15% rabatt på hälsotest!

Dynamic code

Mat

50kr extra rabatt på Middagsfrids prova-på-erbjudande

Middagsfrid

Mat

10% rabatt på kökstillbehör och baktillbehör

Kökets favoriter

Mat

Gåva på köpet när du beställer müsli

Mymuesli

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Oktoberdeal - 23% permanent nedsatta kvalitetsviner!

Vinoteket.se erbjuder hemleverans av expertutvalda viner. Fri frakt och snabb leverans hem till dörren på en tid som passar dig – inga fler långa köer och tunga kassar!

*Erbjudandet gäller så långt lagret räcker

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.