Därför ska du koka dina ägg med citron

 

 

Ägg är otroligt nyttigt för kroppen. Proteinet som främst finns i äggvitan är bra för musklerna och hindrar åldrandet, äggulan innehåller otroligt mycket bra fetter.

 

Brukar det hända dig att det är otroligt svårt att skala ägget, även om man sänker ner det i kallt vatten efteråt? Inte nu längre!

Genom att hälla i några droppar citronjuice i äggen kommer skalen att släppa av sig själv. Du behöver inte oroa dig att äggen ska få någon smak, du kommer inte att känna av citronjuicen alls.

 

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Gör en lyxig påskbrunch

Mat & Dryck

Så har du alltid vin till matlagningen

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Relaterade rabatter

Mat

Seniorrabatt på 100% ekologisk matkasse

Årstiderna

Mat

50kr extra rabatt på Middagsfrids prova-på-erbjudande

Middagsfrid

Mat

10% rabatt på kökstillbehör och baktillbehör

Kökets favoriter

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Nyhet! Smakrik Ripasso på handplockade druvor

Marastoni Ripasso är en kraftig Ripasso från en av svenska vinälskares absoluta favoritregioner.

Vinet jäser med de torkade druvorna från Amarone-produktionen för att bli extra fylligt och smakrikt.

Alkoholinformation
Artnr 50285–01 | 75cl | 99 kr

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.