Enkla pizzabullar


Njut av smarriga pizzabullar. Perfekt till buffé eller matsäck.

Pizzabullar är ett nytt sätt att äta pizza. Smidigt och enkelt att tillaga, och perfekt som matsäcksmat. Testa vårt busenkla och smarriga recept!  

Ingredienser

  • 1 förpackning färdig pizzadeg med tomatsås (finns i de flesta mataffärer)
  • 150 g kokt skinka
  • 3 1/2 dl riven ost
  • Torkad pizzakrydda eller oregano
  • Svartpeppar och salt efter tycke och smak
  • Eventuellt lite vitlökspulver (kan uteslutas)

 

Gör så här

1 ) Sätt ugnen på grader (varmluft cirka 180 grader).

2 ) Ta fram en ugnsplåt och täck med bakplåtspapper.

3 ) Öppna en förpackning färdigköpt pizzadeg. Rulla ut degen på bänken och kavla eller dra ut den så att den blir lite tunnare och får större yta.

4 ) Bred på tomatsåsen på degen, strö över den kokta skinkan och den rivna osten. Krydda efter tycke och smak.

5 ) Rulla ihop degen längs långsidan till en rulle.

6 ) Skär degrullen i lika stora bullar och fördela på plåten med bakplåtspapper.

7 ) Sätt in plåten i mitte av ugnen. Låt grädda i ungefär 15 minuter tills ytan är gyllene.

8 ) Serveras antingen varma eller kalla.

Njut!

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Gör en lyxig påskbrunch

Mat & Dryck

Så har du alltid vin till matlagningen

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Relaterade rabatter

Mat

Seniorrabatt på 100% ekologisk matkasse

Årstiderna

Mat

50kr extra rabatt på Middagsfrids prova-på-erbjudande

Middagsfrid

Mat

10% rabatt på kökstillbehör och baktillbehör

Kökets favoriter

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Nyhet! Smakrik Ripasso på handplockade druvor

Marastoni Ripasso är en kraftig Ripasso från en av svenska vinälskares absoluta favoritregioner.

Vinet jäser med de torkade druvorna från Amarone-produktionen för att bli extra fylligt och smakrikt.

Alkoholinformation
Artnr 50285–01 | 75cl | 99 kr

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.