Enkla pizzabullar


Njut av smarriga pizzabullar. Perfekt till buffé eller matsäck.

Pizzabullar är ett nytt sätt att äta pizza. Smidigt och enkelt att tillaga, och perfekt som matsäcksmat. Testa vårt busenkla och smarriga recept!  

Ingredienser

  • 1 förpackning färdig pizzadeg med tomatsås (finns i de flesta mataffärer)
  • 150 g kokt skinka
  • 3 1/2 dl riven ost
  • Torkad pizzakrydda eller oregano
  • Svartpeppar och salt efter tycke och smak
  • Eventuellt lite vitlökspulver (kan uteslutas)

 

Gör så här

1 ) Sätt ugnen på grader (varmluft cirka 180 grader).

2 ) Ta fram en ugnsplåt och täck med bakplåtspapper.

3 ) Öppna en förpackning färdigköpt pizzadeg. Rulla ut degen på bänken och kavla eller dra ut den så att den blir lite tunnare och får större yta.

4 ) Bred på tomatsåsen på degen, strö över den kokta skinkan och den rivna osten. Krydda efter tycke och smak.

5 ) Rulla ihop degen längs långsidan till en rulle.

6 ) Skär degrullen i lika stora bullar och fördela på plåten med bakplåtspapper.

7 ) Sätt in plåten i mitte av ugnen. Låt grädda i ungefär 15 minuter tills ytan är gyllene.

8 ) Serveras antingen varma eller kalla.

Njut!

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Hälsa

Fräscha örter och grönsaker

Boende

Roterande borste med multimunstycke

Livsstil

Sprayflaska med hällfunktion till olivolja och vinäger

Relaterade rabatter

Hälsa

15% rabatt på hela sortimentet hos Ekobutiken.se!

Ny!

Ekobutiken.se

Mobilabonnemang

Just nu! 5 månader till halva priset – 3 GB för 47,50 kr/mån!

Ny!

Fello

Boende

500 kr rabatt på värmepumpar från Mitsubishi!

Mindre än 1 vecka kvar

Treza Solutions

Båt

Kryssa Hurtigruten med upp till 25% rabatt hos Bengt-Martins!

Mindre än 1 vecka kvar

Bengt-Martins

Boende

Algarve, din soliga destination, året runt!

Go2Algarve

Ekonomi

Di Digital – 3 månader för ENDAST 19 kr!

Dagens industri

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.