Gör hårt bröd mjukt igen

 

Färskt och nybakat bröd går inte ens att jämföra rent smakmässigt med det färdigskivade brödet man köper i påse. Problemet med det färska brödet är tyvärr att det inte håller speciellt länge utan att bli hårt som sten.

 

Jag tror alla någon gång har försökt att trotsa brödet och äta det trots att det har blivit hårt. Det är dock inte speciellt gott och man ångrar valet att göra en smörgås av det ganska snabbt.

 

Gör brödet mjukt igen

Oftast slutar det med att man slänger brödet, vill man återanvända brödet kan man också göra krutonger av det. Det finns faktiskt ett knep att göra brödet mjukt och gott igen, titta på videon nedan.

 

Källa: Youtube

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Hacka, pressa eller riva vitlök?

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Mat & Dryck

Risotto – bara fantasin som sätter gränser

Relaterade rabatter

Mat

15% extra rabatt på ditt första köp över 250 kr!

Matsmart

Mat

100kr nykundsrabatt hos Mathem!

Mathem

Mat

100kr rabatt hos Hemköp!

Hemköp

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.