Gör hårt bröd mjukt igen

 

Färskt och nybakat bröd går inte ens att jämföra rent smakmässigt med det färdigskivade brödet man köper i påse. Problemet med det färska brödet är tyvärr att det inte håller speciellt länge utan att bli hårt som sten.

 

Jag tror alla någon gång har försökt att trotsa brödet och äta det trots att det har blivit hårt. Det är dock inte speciellt gott och man ångrar valet att göra en smörgås av det ganska snabbt.

 

Gör brödet mjukt igen

Oftast slutar det med att man slänger brödet, vill man återanvända brödet kan man också göra krutonger av det. Det finns faktiskt ett knep att göra brödet mjukt och gott igen, titta på videon nedan.

 

Källa: Youtube

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Veckans recept – Värmande potatissoppa

Mat & Dryck

Ta hand om din skärbräda

Mat & Dryck

Relaterade rabatter

Mat

10% rabatt på kökstillbehör och baktillbehör

Mindre än 1 vecka kvar

Kökets favoriter

Mat

30% på första två kassarna hos Middagsfrid

Middagsfrid

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

VitaePro är ditt kosttillskott för muskler och leder.
Hela 9 av 10 uppgav att de upplevde en effekt på muskler och leder efter att de började med VitaePro*. 

Som medlem hos Seniordeal får du ett specialerbjudande på VitaePro: 

50% rabatt + gåva på köpet!

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.