Gör hårt bröd mjukt igen

 

Färskt och nybakat bröd går inte ens att jämföra rent smakmässigt med det färdigskivade brödet man köper i påse. Problemet med det färska brödet är tyvärr att det inte håller speciellt länge utan att bli hårt som sten.

 

Jag tror alla någon gång har försökt att trotsa brödet och äta det trots att det har blivit hårt. Det är dock inte speciellt gott och man ångrar valet att göra en smörgås av det ganska snabbt.

 

Gör brödet mjukt igen

Oftast slutar det med att man slänger brödet, vill man återanvända brödet kan man också göra krutonger av det. Det finns faktiskt ett knep att göra brödet mjukt och gott igen, titta på videon nedan.

 

Källa: Youtube

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Bästa sättet att tina kött

Mat & Dryck

Bästa sättet att värma pizzarester

Mat & Dryck

Tina aldrig kött i kylskåpet

Relaterade rabatter

Mat

10% rabatt på kökstillbehör och baktillbehör

Kökets favoriter

Mat

50kr extra rabatt på Middagsfrids prova-på-erbjudande

Middagsfrid

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

på mobilabonnemang i
4 månader hos hallon!

Med mobilabonnemang hos hallon slipper du allt krångel som bindningstider, rörliga priser och kluriga fakturor.

Mobilabonnemang 3 GB för 44 kr/mån i 4 månader
(därefter 89 kr/mån). Fria samtal & SMS ingår + 25GB surfpott!

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.