Grillade lammracks

Veckans recept: Grillade lammracks. Här ser vi ett par av de ingredienser som används till receptet. Veckans recept: Grillade lammracks. Här ser vi ett par av de ingredienser som används till receptet. Tillagningstid ca 20 min

 

Ingredienser (4 portioner):

  • 2st lammracks
  • olja
  • salt
  • Svartpeppar
  • vitlök
  • färsk rosmarin
  • Kryddblandning:

    • 2msk lökpulver
    • 2msk vitlökspulver
    • 1mk torkad timjan
    • 1msk torkad rosmarin
    • 1msk torkad salvia
    • 1msk torkad chili ellr cayennepeppar

Redskap:Kolgrill, tång, sprayflaska, kniv, skärbräda.

Tillagning:

  1. Börja med att blanda ihop allting till kryddblandningen.

  2.  Skåra fettkappan på lammracksen och strö på rikligt med kryddblandingen, salt och svartpeppar.

  3. Lägg på grillen tillsammans med vitlök och rosmarin, vänd på köttet varje minut så att inte fettet bränner och grilla tills köttet har en innertemperatur på 56 grader.

  4. Låt vila i 15 minuter, skär upp och njut!
Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Gör en lyxig påskbrunch

Mat & Dryck

Så har du alltid vin till matlagningen

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Relaterade rabatter

Mat

Seniorrabatt på 100% ekologisk matkasse

Årstiderna

Mat

50kr extra rabatt på Middagsfrids prova-på-erbjudande

Middagsfrid

Mat

10% rabatt på kökstillbehör och baktillbehör

Kökets favoriter

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Nyhet! Smakrik Ripasso på handplockade druvor

Marastoni Ripasso är en kraftig Ripasso från en av svenska vinälskares absoluta favoritregioner.

Vinet jäser med de torkade druvorna från Amarone-produktionen för att bli extra fylligt och smakrikt.

Alkoholinformation
Artnr 50285–01 | 75cl | 99 kr

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.