Grillade lammracks

Veckans recept: Grillade lammracks. Här ser vi ett par av de ingredienser som används till receptet. Veckans recept: Grillade lammracks. Här ser vi ett par av de ingredienser som används till receptet. Tillagningstid ca 20 min

 

Ingredienser (4 portioner):

  • 2st lammracks
  • olja
  • salt
  • Svartpeppar
  • vitlök
  • färsk rosmarin
  • Kryddblandning:

    • 2msk lökpulver
    • 2msk vitlökspulver
    • 1mk torkad timjan
    • 1msk torkad rosmarin
    • 1msk torkad salvia
    • 1msk torkad chili ellr cayennepeppar

Redskap:Kolgrill, tång, sprayflaska, kniv, skärbräda.

Tillagning:

  1. Börja med att blanda ihop allting till kryddblandningen.

  2.  Skåra fettkappan på lammracksen och strö på rikligt med kryddblandingen, salt och svartpeppar.

  3. Lägg på grillen tillsammans med vitlök och rosmarin, vänd på köttet varje minut så att inte fettet bränner och grilla tills köttet har en innertemperatur på 56 grader.

  4. Låt vila i 15 minuter, skär upp och njut!
Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Hacka, pressa eller riva vitlök?

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Mat & Dryck

Risotto – bara fantasin som sätter gränser

Relaterade rabatter

Boende

10% på hela köpet!

Kökets Favoriter

Boende

10% på hela köpet!

Confident Living

Boende

10% på hela köpet!

Kitchentime

Mat

30% på första två kassarna hos Middagsfrid

Middagsfrid

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.