Håll salladen fräsch längre

Isbergssallad eller romansallad brukar klara sig ganska länge i kylskåpet men när man då och då köper en påse med blandad sallad, rucola eller spenat brukar den bli brun, klibbig och dålig på bara några dagar.

Att behöva slänga mat är både oekonomiskt och dåligt för miljön, o andra sidan sätter man sig ju inte och äter mat som har blivit dålig. Som tur är finns det ett väldigt enkelt knep för att förlänga livslängden på salladen!

 

Pappershanddukar

När du kommer hem från affären är det första du ska göra att öppna salladspåsen, sedan lägger du ner några hopvikta ark hushållspapper eller servetter i påsen. Pappret suger upp fukten som annars gör att din sallad tappar sin spänst och blir dålig snabbare.

 

Testa själv, din sallad kommer att klara sig flera dagar längre i kylskåpet!

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Livsstil

Exklusiv picnickorg för 2

Livsstil

Klassisk picnickorg för 4

Livsstil

Praktisk picnicväska för friluftscamparen

Relaterade rabatter

Boende

Upp till 50% + 6% extra på rea hos SOVA!

SOVA

Ekonomi

Di Digital – 3 månader för ENDAST 19 kr!

Dagens industri

Boende

Smart belysning från Philips Hue – ta del av våra fantastiska erbjudanden

Philips Hue

Boende

Smart belysning från Philips Hue – ta del av våra fantastiska erbjudanden

Philips Hue

Hälsa

Uppdaterad formula för dina muskler. Specialpris för seniorer 129 kr!

Ny!

VitaePro

500:- rabatt på alla sol- och badresor!

Airtours

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.