Hemlarm med abonnemang

I annonssamarbete med Förebygg

Vi vill alla känna oss säkra och trygga i våra hem, oavsett om vi är hemma eller bortresta. Ett hemlarm kan bidra till att avskräcka tjuvar och minska risken för inbrott och stölder. Dessutom kan det ge en känsla av trygghet och lugn för hela familjen.

Enkelt och bekvämt

Hemmet ska vara en trygg plats där vi kan andas ut och känna oss trygga. Din säkerhet måste fungera, oavsett om du är hemma eller bortrest. Inbrott är en traumatisk händelse som kan ge stora effekter, både fysiskt och psykiskt. Så hur kan du enkelt ta kontroll över ditt hem?

För att säkerställa din säkerhet och skydda värdefulla ägodelar är det en god idé att överväga att installera ett hemlarm. Genom att ha ett hemlarm med abonnemang kan man avskräcka tjuvar och minska risken för inbrott och stölder. Det är en trygghet oavsett om du är bortrest eller befinner dig i hemmet.

Men det finns många olika produkter på marknaden och det kan vara svårt att hitta rätt balans mellan pris och kvalitet. Det viktigaste är att ditt system fungerar vid en nödsituation och att du är bekväm med ditt system.

Efter installationen av ditt hemlarm kan du luta dig tillbaka och känna dig trygg i att ditt hem är övervakat dygnet runt. Med hjälp av din mobiltelefon kan du enkelt styra och kontrollera ditt larmsystem, eller involvera andra i din familj för extra säkerhet.

Anpassat efter dina behov

Säkerhet är inte en one-size-fits-all lösning och varierar beroende på ditt hem. Ett större hus behöver fler enheter i sitt system för att täcka större ytor, medan ett mindre hem med färre värdesaker att skydda kanske behöver ett enklare system. Oavsett din livssituation nu eller i framtiden kan du anpassa och uppgradera ditt system med tiden.

Lägg till fler rörelsesensorer eller installera en övervakningskamera vid ingången. Kanske har du två ingångar till ditt hem och behöver fler manöverpaneler? Det är bara du som begränsar dina möjligheter. Oavsett om det sker nu eller när du har tid och råd att göra den investeringen.

Ett hemlarm kan ha flera smarta funktioner som hjälper dig på fler sätt än vid inbrott. Öka din säkerhet genom smarta produkter som hjälper dig att ta proaktiva beslut i hemmet. Minska riskerna för översvämning med en läckagesensor, använda smarta kontakter till utvald elektronik, eller se om ett fönster lämnats öppet med magnetkontakter.

Skapar en avskräckande effekt

En av de viktigaste fördelarna med ett hemlarm är dess avskräckande effekt. Studier har visat att tjuvar ofta väljer att undvika bostäder med hemlarm. Detta är för att risken att bli upptäckt och fångad ökar avsevärt med ett larm.

Så även om tjuven skulle ta sig in i ditt hem, är chansen större att de snabbt lämnar platsen när de hör varningssirenen. Detta minskar risken för förluster och skador på ditt hem och dina ägodelar.

Om det är en verklig fara på gång kan larmcentralen tillkalla hjälp för att stoppa den och minimera skadan. Det kan handla om allt från att avbryta pågående inbrott till att förhindra brand eller översvämning. Genom att ha ett hemlarm kan du känna dig tryggare och vara säker på att hjälp är nära om något skulle hända.

Just nu får du bättre pris på hemlarm

Det är skönt att ha koll på sitt hem, se viktiga förändringar och agera direkt om något händer. Få en enkel start med ett hemlarm från Förebygg och upplev trygghet på riktigt. Via Seniordeal får du just nu rabatterad startavgift, fri installation och sparar 3800 kr när du beställer ett smart hemlarm från Förebygg.

Boende
Dina Al-Khiat
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Boende

Så inreder du ett praktiskt och lyxigt hemmakontor

Boende

Robert var med om ID-kapning – Tryggsam räddade en halv miljon

Boende

Trygg vardag med Tryggsam – medlemmar hos Seniordeal får ID-skydd

Relaterade rabatter

Inredning

Få upp till 55% rabatt + 5% extra rabatt hos Emma Sleep

Ny!

Emma Sleep

Boende

Teckna förmånligt elavtal hos Storuman Energi!

Storuman Energi

Boende

15% rabatt på speldosor med vackert fågelkvitter!

Northmans

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.