Hindra mat från att fastna i grillgallret

En av de bästa sakerna med sommaren är att det äntligen blir grillsäsong. För vissa galningar är det visserligen grillsäsong året runt men för oss frusna personer tänds inte grillen förrän till våren när värmen är tillbaka.

Ett problem när man grillar är att maten lätt fastnar på gallret och när man försöker vända köttet eller fisken sliter man sönder hela biten om man har otur. Det finns dock ett väldigt enkelt knep för att minska risken att maten fastnar på grillen

 

Gnugga en potatis på gallret

Det du ska göra är att dela en rå potatis på mitten och gnugga den hårt mot grillgallret. Stärkelsen i potatisen gör det nämligen mycket svårare för maten att fastna på gallret.

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Hacka, pressa eller riva vitlök?

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Mat & Dryck

Risotto – bara fantasin som sätter gränser

Relaterade rabatter

Flyg

750 kr rabatt på guidade turer i italienska Bergamo

Ny!

Gandini Guiding Sisters

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.