Hindra mat från att fastna i grillgallret

En av de bästa sakerna med sommaren är att det äntligen blir grillsäsong. För vissa galningar är det visserligen grillsäsong året runt men för oss frusna personer tänds inte grillen förrän till våren när värmen är tillbaka.

Ett problem när man grillar är att maten lätt fastnar på gallret och när man försöker vända köttet eller fisken sliter man sönder hela biten om man har otur. Det finns dock ett väldigt enkelt knep för att minska risken att maten fastnar på grillen

 

Gnugga en potatis på gallret

Det du ska göra är att dela en rå potatis på mitten och gnugga den hårt mot grillgallret. Stärkelsen i potatisen gör det nämligen mycket svårare för maten att fastna på gallret.

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Laga mat efter säsong

Mat & Dryck

Därför ska du äta kiwiskalet

Mat & Dryck

Bästa sättet att tina kött

Relaterade rabatter

Mat

10% rabatt på kökstillbehör och baktillbehör

Kökets favoriter

Mat

50kr extra rabatt på Middagsfrids prova-på-erbjudande

Middagsfrid

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

på mobilabonnemang i
4 månader hos hallon!

Med mobilabonnemang hos hallon slipper du allt krångel som bindningstider, rörliga priser och kluriga fakturor.

Mobilabonnemang 3 GB för 44 kr/mån i 4 månader
(därefter 89 kr/mån). Fria samtal & SMS ingår + 25GB surfpott!

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.