Härligt god halloumiburgare

 

Halloumiost redo för grillen. 

Det är fantastiskt gott att lägga halloumiost på grillen. Servera den med goda tillbehör som en burgare. Halloumiburgare går hem hos de allra flesta och är perfekt att bjuda på när du har grillfest i sommar. Smaklig måltid!

 

Ingredienser för 4 personer

  • 400 g halloumiost
  • 1 msk olivolja
  • 1.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl chilisås (inte “sweet chili”)
  • 0.5 salladshuvud (plocksallad eller krispsallad)
  • 2 st tomater
  • 1 st rödlök (liten)
  • 4 st hamburgerbröd (eller briochebröd)

Gör så här

1 ) Börja med att blanda chilisås och majonäs så att det blir en sås. Ställ in i kylen tills det är dags att servera.

2 ) Skär sedan halloumin i skivor strax under en centimeter tjocka. Krydda eventuellt med lite svartpeppar. Du behöver inte salta, halloumiosten är salt i sig själv.

3 ) Förbered alla tillbehör så att de är redo att läggas i brödet så fort osten är grillad.

4 ) Grilla osten (eller stek i panna) tills den fått färg. Lägg gärna bröden på grillen (eller i ugnen) en kort stund så de får en lite frasig yta.

5 ) Serveras medan osten fortfarande är varm.

6 ) Njut och ha en trevlig stund!  

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Hacka, pressa eller riva vitlök?

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Mat & Dryck

Risotto – bara fantasin som sätter gränser

Relaterade rabatter

1000:- rabatt på resor till Spanien!

Mindre än 1 vecka kvar

Airtours

500:- rabatt på alla sol- och badresor!

Airtours

Nöje

10% på kalendrar, almanackor och sällskapsspel!

Mindre än 1 vecka kvar

Kalenderspecialisten

Nöje

Fri frakt vid köp över 299 kr!

Adlibris

Glasögon

Succén fortsätter! Få 1000 kr rabatt på alla progressiva glasögon hos Glasögonmagasinet!

Glasögonmagasinet

Ekonomi

Beställ en pensionsanalys med Seniordeal & SFB

Svenska Fribrevsbolaget

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.