Bjud över en vän på frasiga våfflor.
Våren är här och därmed även våffeldagen. Oftast serveras våfflor med sylt och grädde, vilket självklart är fantastiskt gott. För dig som vill uppdatera våffelrepertoaren har vi samlat våra allra bästa serveringsförslag. Låt dig inspireras!
Efterrättsvåfflan serveras med färska bär och några blad färsk mynta. En klar favorit hos både stora och små.
Den ryska våfflan serveras med gräddfil, kaviar, hackad rödlök och färsk gräslök. Testa gärna att byta ut din kaviar till den vegetariska varianten gjord på tång – det kommer bli delikat.
Medelhavsvåfflan med fetaostkräm, soltorkade tomater, lufttorkad skinka och färsk basilika är en sann njutning.
Den tjusiga våfflan med smulad getost, flytande honung, päronskivor och valnötter är en riktig höjdare.
Sommarvåfflan är en favorit med sin matjesill, gräddfil och färska gräslök. Den smakar svensk midsommar.