Mangosorbet – nyttig och enkel efterrätt

Färsk mango är underbart gott, men till denna sorbet är det fryst mango som gäller.

Denna härliga mangosorbet är perfekt när du vill bjuda på en dessert som inte är onyttig. Den går dessutom väldigt snabbt att göra och kräver få ingredienser.

 

Ingredienser   4 personer

  • 250 g fryst mango
  • 1,5-2 msk flytande honung
  • 2 dl turkisk yoghurt (naturell)
  • Saften av 1/2 färskpressad lime
  • Hallon till servering

Gör så här

1 )  Kör den frysta mangon i en matberedare eller lägg i en skål och mixa med en stavmixer.

2) Lägg i resterande ingredienser och mixa tills det blivit en slät, krämig konsistens.

3 ) Ta fram fyra fina dessertskålar och klicka i sorbeten med en gång.

4 ) Toppa gärna med några färska hallon, servera och njut!

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Gör en lyxig påskbrunch

Mat & Dryck

Så har du alltid vin till matlagningen

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Relaterade rabatter

Mat

Seniorrabatt på 100% ekologisk matkasse

Årstiderna

Mat

50kr extra rabatt på Middagsfrids prova-på-erbjudande

Middagsfrid

Mat

10% rabatt på kökstillbehör och baktillbehör

Kökets favoriter

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Nyhet! Smakrik Ripasso på handplockade druvor

Marastoni Ripasso är en kraftig Ripasso från en av svenska vinälskares absoluta favoritregioner.

Vinet jäser med de torkade druvorna från Amarone-produktionen för att bli extra fylligt och smakrikt.

Alkoholinformation
Artnr 50285–01 | 75cl | 99 kr

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.