Ravioli med tomat och fetaost

Pasta är alltid väldigt gott. Färsk ravioli med sås på tomat och feta är perfekt att svänga ihop när du har lite bråttom, men inte vill tumma på smakupplevelsen. Njut av en riktigt god maträtt!

 

Ingredienser (4 personer)

  • 500 g färsk ravioli (med ost och/eller spenatfyllning)
  • 150 g fetaost i örter (tärnad i olja- och örtblandning)
  • 5 tomater
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk naturell tomatpuré
  • 1 dl hackad färsk basilika
  • 1-2 krm salt
  • 2 krm svartpeppar

 

Gör så här

1 ) Börja med att hälla av oljan från osten, men spara oljan.

2 ) Skölj, halvera och gröp ur tomaterna. Finhacka sedan tomatköttet och lägg det i en skål.

3 ) Skölj basilikabladen och hacka dem slarvigt.

4 ) Finhacka eller pressa vitlöken och lägg tillsammans med tomatköttet. Ha sedan i tomatpurén, oljan från osten, hälften av basilikan, salt och peppar. Tomatröran är nu klar, den ska nämligen inte värmas.

5 ) Koka raviolin enligt anvisning på förpackningen.

6 ) Servera den rykande varma raviolin med tomatröran, fetaost och resten av basilikan.

7 ) Njut och ha en trevlig stund!

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Hacka, pressa eller riva vitlök?

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Mat & Dryck

Risotto – bara fantasin som sätter gränser

Relaterade rabatter

Flyg

750 kr rabatt på guidade turer i italienska Bergamo

Ny!

Gandini Guiding Sisters

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.