Råkade pannan bli för varm? Inga problem, vi har lösningen.

 

När man steker pannkakor, kött eller ägg händer det att man råkar bränna på stekpannan i för hög temperatur och det man steker blir brunt alldeles för snabbt. Även fast man sänker temperaturen tar det alldeles för lång tid innan det faktiskt blir någon skillnad i pannan.

 

Senaste jag råkade ut för det var när jag stod och stekte hemmagjorda hamburgare. De vägde ungefär 200g så det var ganska stora biffar och jag insåg snabbt att de höll på att bli klara på utsidan men långt ifrån färdiga inuti. Då fick jag ett tips som räddade hela middagen.

 

Lägg i en isbit

Det är så simpelt att man knappt förstår varför man inte har tänkt på det tidigare. Lägg i en isbit i pannan och den kommer att bli svalare direkt. Själva isbiten behöver du inte oroa dig för, det kommer koka bort inom någon minut!

 

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Rötmånad – det här ska du tänka på

Mat & Dryck

Så här får du avokado att mogna snabbt

Mat & Dryck

Därför ska du lägga jordgubbarna i saltvatten

Relaterade rabatter

Mat

Bli en klimathjälte med Matsmart och spara 50 kr!

Matsmart

Hälsa

15% rabatt på hälsotest!

Dynamic code

Mat

50kr extra rabatt på Middagsfrids prova-på-erbjudande

Middagsfrid

Mat

10% rabatt på kökstillbehör och baktillbehör

Kökets favoriter

Mat

Gåva på köpet när du beställer müsli

Mymuesli

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Veckans SMS-erbjudande

NYHET! VitaePro- det självklara valet för muskler och leder har blivit ännu bättre för hjärtat! Har du inte testat Sveriges mest sålda kosttillskott än? Då borde du ge NYA VitaePro en chans i sommar.

NYHET! VitaePro- det självklara valet för muskler och leder har blivit ännu bättre för hjärtat! Har du inte testat Sveriges mest sålda kosttillskott än? Då borde du ge NYA VitaePro en chans i sommar.