Råkade pannan bli för varm? Inga problem, vi har lösningen.

 

När man steker pannkakor, kött eller ägg händer det att man råkar bränna på stekpannan i för hög temperatur och det man steker blir brunt alldeles för snabbt. Även fast man sänker temperaturen tar det alldeles för lång tid innan det faktiskt blir någon skillnad i pannan.

 

Senaste jag råkade ut för det var när jag stod och stekte hemmagjorda hamburgare. De vägde ungefär 200g så det var ganska stora biffar och jag insåg snabbt att de höll på att bli klara på utsidan men långt ifrån färdiga inuti. Då fick jag ett tips som räddade hela middagen.

 

Lägg i en isbit

Det är så simpelt att man knappt förstår varför man inte har tänkt på det tidigare. Lägg i en isbit i pannan och den kommer att bli svalare direkt. Själva isbiten behöver du inte oroa dig för, det kommer koka bort inom någon minut!

 

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Hälsa

Fräscha örter och grönsaker

Boende

Roterande borste med multimunstycke

Livsstil

Sprayflaska med hällfunktion till olivolja och vinäger

Relaterade rabatter

Hälsa

Få mer kunskap om din hälsa – 25% rabatt på alla hälsokontroller

Ny!

Vital

Hälsa

Behandla artros hemifrån med digital fysioterapi på bara 5 minuter om dagen!

Ny!

Joint Academy

Ekonomi

Kan vi erbjuda dig en bättre bolåneränta?

Ny!

Landshypotek Bank

Nöje

Släktforska med Ancestry i 14 dagar gratis!

Mindre än 1 vecka kvar

Ancestry

Husdjur

Låt ditt testamente hjälpa djuren!

Djurens Rätt

Hotell

Utforska fjällen och få 15% rabatt!

Lappland Resorts

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.