Råkade pannan bli för varm? Inga problem, vi har lösningen.

 

När man steker pannkakor, kött eller ägg händer det att man råkar bränna på stekpannan i för hög temperatur och det man steker blir brunt alldeles för snabbt. Även fast man sänker temperaturen tar det alldeles för lång tid innan det faktiskt blir någon skillnad i pannan.

 

Senaste jag råkade ut för det var när jag stod och stekte hemmagjorda hamburgare. De vägde ungefär 200g så det var ganska stora biffar och jag insåg snabbt att de höll på att bli klara på utsidan men långt ifrån färdiga inuti. Då fick jag ett tips som räddade hela middagen.

 

Lägg i en isbit

Det är så simpelt att man knappt förstår varför man inte har tänkt på det tidigare. Lägg i en isbit i pannan och den kommer att bli svalare direkt. Själva isbiten behöver du inte oroa dig för, det kommer koka bort inom någon minut!

 

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Bästa sättet att tina kött

Mat & Dryck

Bästa sättet att värma pizzarester

Mat & Dryck

Tina aldrig kött i kylskåpet

Relaterade rabatter

Mat

10% rabatt på kökstillbehör och baktillbehör

Kökets favoriter

Mat

50kr extra rabatt på Middagsfrids prova-på-erbjudande

Middagsfrid

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

på mobilabonnemang i
4 månader hos hallon!

Med mobilabonnemang hos hallon slipper du allt krångel som bindningstider, rörliga priser och kluriga fakturor.

Mobilabonnemang 3 GB för 44 kr/mån i 4 månader
(därefter 89 kr/mån). Fria samtal & SMS ingår + 25GB surfpott!

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.