Råkade pannan bli för varm? Inga problem, vi har lösningen.

 

När man steker pannkakor, kött eller ägg händer det att man råkar bränna på stekpannan i för hög temperatur och det man steker blir brunt alldeles för snabbt. Även fast man sänker temperaturen tar det alldeles för lång tid innan det faktiskt blir någon skillnad i pannan.

 

Senaste jag råkade ut för det var när jag stod och stekte hemmagjorda hamburgare. De vägde ungefär 200g så det var ganska stora biffar och jag insåg snabbt att de höll på att bli klara på utsidan men långt ifrån färdiga inuti. Då fick jag ett tips som räddade hela middagen.

 

Lägg i en isbit

Det är så simpelt att man knappt förstår varför man inte har tänkt på det tidigare. Lägg i en isbit i pannan och den kommer att bli svalare direkt. Själva isbiten behöver du inte oroa dig för, det kommer koka bort inom någon minut!

 

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Hacka, pressa eller riva vitlök?

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Mat & Dryck

Risotto – bara fantasin som sätter gränser

Relaterade rabatter

Mat

15% på Smakbox!

Ny!

Smakbox

Boende

10% på hela köpet!

Kökets Favoriter

Boende

10% på hela köpet!

Confident Living

Boende

10% på hela köpet!

Kitchentime

Mat

30% på första två kassarna hos Middagsfrid!

Middagsfrid

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.