Så här använder du ätpinnar

 

 

Kinesisk mat och slafsiga bufféer har varit populärt i Sverige under en väldigt lång period. De senaste 10 åren har dessutom mycket annan asiatisk mat som thailändsk, japansk och koreansk mat blivit mer populär.

 

Det finns de som prompt vill äta med kniv och gaffel för det har man alltid gjort, andra vill gärna utvidga sitt kulturella spektrum och anpassa sig efter miljön de befinner sig i. Att äta med pinnar kan vara lite besvärligt om man aldrig har gjort det förut men i videon nedan kan du lära dig exakt hur du ska göra.

 

Källa: Youtube

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Hacka, pressa eller riva vitlök?

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Mat & Dryck

Risotto – bara fantasin som sätter gränser

Relaterade rabatter

Mat

15% på Smakbox!

Ny!

Smakbox

Boende

10% på hela köpet!

Kökets Favoriter

Boende

10% på hela köpet!

Confident Living

Boende

10% på hela köpet!

Kitchentime

Mat

30% på första två kassarna hos Middagsfrid!

Middagsfrid

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.