Så här använder du ätpinnar

 

 

Kinesisk mat och slafsiga bufféer har varit populärt i Sverige under en väldigt lång period. De senaste 10 åren har dessutom mycket annan asiatisk mat som thailändsk, japansk och koreansk mat blivit mer populär.

 

Det finns de som prompt vill äta med kniv och gaffel för det har man alltid gjort, andra vill gärna utvidga sitt kulturella spektrum och anpassa sig efter miljön de befinner sig i. Att äta med pinnar kan vara lite besvärligt om man aldrig har gjort det förut men i videon nedan kan du lära dig exakt hur du ska göra.

 

Källa: Youtube

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Är frusna grönsaker bättre än färska?

Mat & Dryck

Förvara aldrig lök och potatis tillsammans!

Mat & Dryck

Fried rice – ”thailändsk pytt i panna”

Relaterade rabatter

Mat

Seniorrabatt på 100% ekologisk matkasse

Årstiderna

Mat

Bli en klimathjälte med Matsmart och spara 50 kr!

Matsmart

Hälsa

15% rabatt på hälsotest!

Dynamic code

Mat

50kr extra rabatt på Middagsfrids prova-på-erbjudande

Middagsfrid

Mat

10% rabatt på kökstillbehör och baktillbehör

Kökets favoriter

Mat

Gåva på köpet när du beställer müsli

Mymuesli

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Oktoberdeal - 23% permanent nedsatta kvalitetsviner!

Vinoteket.se erbjuder hemleverans av expertutvalda viner. Fri frakt och snabb leverans hem till dörren på en tid som passar dig – inga fler långa köer och tunga kassar!

*Erbjudandet gäller så långt lagret räcker

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.