Så här använder du ätpinnar

 

 

Kinesisk mat och slafsiga bufféer har varit populärt i Sverige under en väldigt lång period. De senaste 10 åren har dessutom mycket annan asiatisk mat som thailändsk, japansk och koreansk mat blivit mer populär.

 

Det finns de som prompt vill äta med kniv och gaffel för det har man alltid gjort, andra vill gärna utvidga sitt kulturella spektrum och anpassa sig efter miljön de befinner sig i. Att äta med pinnar kan vara lite besvärligt om man aldrig har gjort det förut men i videon nedan kan du lära dig exakt hur du ska göra.

 

Källa: Youtube

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Världens dyraste kaffe – Kopi Luwak

Mat & Dryck

Gör din soppa mindre salt

Mat & Dryck

Koka ris i mikron

Relaterade rabatter

Mat

Seniorrabatt på 100% ekologisk matkasse

Årstiderna

Mat

50kr extra rabatt på Middagsfrids prova-på-erbjudande

Middagsfrid

Mat

10% rabatt på kökstillbehör och baktillbehör

Kökets favoriter

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

NYHET!

Mobilabonnemang 3GB hos hallon för endast 44 kr/mån i 4 mån, därefter 89 kr/mån! Spara oanvänd surf, ingen bindningstid!

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.