Så har du alltid vin till matlagningen

Vin används i väldigt mycket matlagning runt om i världen och en riktigt god rödvinssås eller köttfärssås med en skvätt vin i är svårslagen. Problemet är att man ofta behöver väldigt lite vin och inte alltid är sugen på att dricka upp resten av flaskan.

Du behöver inte öppna en helt ny flaska för att ha vin till matlagningen. Med det här knepet kommer du alltid ha vin tillgängligt hemma.

 

Frys in

Om du har en skvätt kvar i en flaska eller en öppnad bag in box så behöver du inte slänga det om det snart passerar utgångsdatumet. Vin går nämligen jättebra att frysa in i isformar!

Att dricka tidigare fruset vin är ingen höjdare och inget vi rekommenderar. Att använda det till matlagning däremot fungerar precis lika bra som om du häller det direkt från flaskan. Bara kasta ner några frusna bitar i kastrullen, grytan eller stekpannan och sen laga maten som vanligt.

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Hacka, pressa eller riva vitlök?

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Mat & Dryck

Risotto – bara fantasin som sätter gränser

Relaterade rabatter

1000:- rabatt på resor till Spanien!

Mindre än 1 vecka kvar

Airtours

500:- rabatt på alla sol- och badresor!

Airtours

Nöje

10% på kalendrar, almanackor och sällskapsspel!

Mindre än 1 vecka kvar

Kalenderspecialisten

Nöje

Fri frakt vid köp över 299 kr!

Adlibris

Glasögon

Succén fortsätter! Få 1000 kr rabatt på alla progressiva glasögon hos Glasögonmagasinet!

Glasögonmagasinet

Ekonomi

Beställ en pensionsanalys med Seniordeal & SFB

Svenska Fribrevsbolaget

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.