Smarriga bananpannkakor

Bananpannkakor är barnsligt gott!

Något som är både enkelt, snabbt och nyttigt är bananpannkakor. Perfekt att göra som helgfrukost eller lunch. Det är sött, gott och lagom mättande. Servera dem med färska eller tinade bär. Om du vill kan du även strö över lite smulade kokoschips eller en nypa kokosflingor.

2 portioner Ingredienser:

  • 2 bananer
  • 2 ägg
  • 2 krm vaniljpulver
  • 2 tsk smör eller kokosolja

Gör så här

  1. Mosa bananerna med gaffel i en bunke eller skål
  2. Knäck ner äggen
  3. Strö ner vaniljpulvret
  4. Vispa ihop ingredienserna till en kladdig smet
  5. Använd smöret eller kokosoljan till stekningen
  6. Klicka ut smeten som små eller lite större plättar i en stekpanna
  7. Grädda bananpannkakorna på båda sidorna på låg värme
  8. Servera och njut!

   

Mat & Dryck
haus
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Världens dyraste kaffe – Kopi Luwak

Mat & Dryck

Gör din soppa mindre salt

Mat & Dryck

Koka ris i mikron

Relaterade rabatter

Mat

Seniorrabatt på 100% ekologisk matkasse

Årstiderna

Mat

50kr extra rabatt på Middagsfrids prova-på-erbjudande

Middagsfrid

Mat

10% rabatt på kökstillbehör och baktillbehör

Kökets favoriter

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

NYHET!

Mobilabonnemang 3GB hos hallon för endast 44 kr/mån i 4 mån, därefter 89 kr/mån! Spara oanvänd surf, ingen bindningstid!

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.