Smarriga bananpannkakor

Bananpannkakor är barnsligt gott!

Något som är både enkelt, snabbt och nyttigt är bananpannkakor. Perfekt att göra som helgfrukost eller lunch. Det är sött, gott och lagom mättande. Servera dem med färska eller tinade bär. Om du vill kan du även strö över lite smulade kokoschips eller en nypa kokosflingor.

2 portioner Ingredienser:

  • 2 bananer
  • 2 ägg
  • 2 krm vaniljpulver
  • 2 tsk smör eller kokosolja

Gör så här

  1. Mosa bananerna med gaffel i en bunke eller skål
  2. Knäck ner äggen
  3. Strö ner vaniljpulvret
  4. Vispa ihop ingredienserna till en kladdig smet
  5. Använd smöret eller kokosoljan till stekningen
  6. Klicka ut smeten som små eller lite större plättar i en stekpanna
  7. Grädda bananpannkakorna på båda sidorna på låg värme
  8. Servera och njut!

   

Mat & Dryck
haus
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Hacka, pressa eller riva vitlök?

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Mat & Dryck

Risotto – bara fantasin som sätter gränser

Relaterade rabatter

Mat

15% på Smakbox!

Ny!

Smakbox

Boende

10% på hela köpet!

Kökets Favoriter

Boende

10% på hela köpet!

Confident Living

Boende

10% på hela köpet!

Kitchentime

Mat

30% på första två kassarna hos Middagsfrid!

Middagsfrid

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.