Tacofyllda paprikor

 

Vanlig gammal hederlig fredagstacos blir man i och för sig aldrig trött på, men vill man vara lite nytänkande och använda tacoköttfärsen i mer än bara tortillas och tacoskal är det här receptet med tacofyllda paprikor en bra start.

 

Du behöver (till 4 paprikor)

400g köttfärs

1 påse tacokryddmix

1/2 burk krossade tomater

Sambal oelek (valfritt)

160g majs (liten burk)

1dl riven ost

0,5dl crème fraiche

 

Så här gör du

1. Sätt ugnen på 180 grader

2. Fräs köttfärsen och blanda i tacokryddan efter påsens anvisningar

3. Häll i majs, en skvätt sambal oelek och krossade tomater och puttra tills det mesta av tomatsaften har ångat bort.

4. Fyll 2/3 av paprikorna med köttfärsröran

5. Blanda crème fraiche med osten och lägg ovanpå köttfärsen

6. Grädda i ugnen tills du fått en fin gyllenbrun yta på osten.

 

Avnjutes med en god sallad!

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Hacka, pressa eller riva vitlök?

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Mat & Dryck

Risotto – bara fantasin som sätter gränser

Relaterade rabatter

Mat

15% på Smakbox!

Ny!

Smakbox

Boende

10% på hela köpet!

Kökets Favoriter

Boende

10% på hela köpet!

Confident Living

Boende

10% på hela köpet!

Kitchentime

Mat

30% på första två kassarna hos Middagsfrid!

Middagsfrid

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.