Tacofyllda paprikor

 

Vanlig gammal hederlig fredagstacos blir man i och för sig aldrig trött på, men vill man vara lite nytänkande och använda tacoköttfärsen i mer än bara tortillas och tacoskal är det här receptet med tacofyllda paprikor en bra start.

 

Du behöver (till 4 paprikor)

400g köttfärs

1 påse tacokryddmix

1/2 burk krossade tomater

Sambal oelek (valfritt)

160g majs (liten burk)

1dl riven ost

0,5dl crème fraiche

 

Så här gör du

1. Sätt ugnen på 180 grader

2. Fräs köttfärsen och blanda i tacokryddan efter påsens anvisningar

3. Häll i majs, en skvätt sambal oelek och krossade tomater och puttra tills det mesta av tomatsaften har ångat bort.

4. Fyll 2/3 av paprikorna med köttfärsröran

5. Blanda crème fraiche med osten och lägg ovanpå köttfärsen

6. Grädda i ugnen tills du fått en fin gyllenbrun yta på osten.

 

Avnjutes med en god sallad!

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Gör en lyxig påskbrunch

Mat & Dryck

Så har du alltid vin till matlagningen

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Relaterade rabatter

Mat

Seniorrabatt på 100% ekologisk matkasse

Årstiderna

Mat

50kr extra rabatt på Middagsfrids prova-på-erbjudande

Middagsfrid

Mat

10% rabatt på kökstillbehör och baktillbehör

Kökets favoriter

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Nyhet! Smakrik Ripasso på handplockade druvor

Marastoni Ripasso är en kraftig Ripasso från en av svenska vinälskares absoluta favoritregioner.

Vinet jäser med de torkade druvorna från Amarone-produktionen för att bli extra fylligt och smakrikt.

Alkoholinformation
Artnr 50285–01 | 75cl | 99 kr

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.