Tips från mormor

Seniordeal försöker vi hela tiden skriva artiklar som passar våra medlemmar och som kan inspirera och vara till hjälp i er vardag. För att nå ut med de absolut bästa tipsen till våra medlemmar har vi, trots vår långa redaktionella erfarenhet, insett att vi behöver en expert på området. Därför har vi tagit hjälp av redaktionens egen mormor.

 

För några veckor sen satt vi på Seniordeal och diskuterade olika idéer till artiklar som vi kunde publicera på vår hemsida. Trots många idéer med goda recept och smarta lösningar i hemmet insåg vi att vi behövde någonting mer, någonting som faktiskt var designat helt och hållet för vår målgrupp. På kvällen ringde redaktionens mormor, som alltid är intresserad av att höra hur det går med jobbet och livet i övrigt. Vi frågade om hon hade några idéer på artiklar och inte helt oväntat flög det fram förslag på allt möjligt som redaktionen själva aldrig skulle kunna ens föreställa sig.

Vi vill ju inte sno mormors tips rakt, utan genom oss får mormor själv komma till tals i vårt nya segment ”tips från mormor” och vi hoppas att hon kan lära er lika mycket som hon har lärt redaktionen i snart 25 år.

 

Om mormor 

Jag (mormor) föddes 1940 i Malmberget, knappt en halv mil från Gällivare, i norra Sverige. Utbildade mig till förskollärare och flyttade 1963 till Västerås där jag fått arbete. Jag gifte mig några år senare och fick två döttrar och så småningom två barnbarn som nu är vuxna.

Vi som föddes i början på 40-talet växte upp utan telefon, kylskåp och badrum i hemmen. Utan tejp, strumpbyxor och bäst före datum så fick vi lära oss en massa smarta vardagsknep. I en värld där teknikutvecklingen går allt snabbare har många nyttiga gamla lärdomar och tricks fallit i glömska och tanken med de här artiklarna är att jag ska försöka dela med mig av några smarta grejer jag har lärt mig under mina snart 80 år.

Tips & Trix
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Boende

Robert var med om ID-kapning – Tryggsam räddade en halv miljon

Boende

Trygg vardag med Tryggsam – medlemmar hos Seniordeal får ID-skydd

Boende

Tryggsam tipsar – så undviker du ID-bedrägeri på semestern

Relaterade rabatter

500:- rabatt på alla sol- och badresor!

Airtours

Nöje

Fri frakt vid köp över 299 kr!

Adlibris

Glasögon

Succén fortsätter! Få 1000 kr rabatt på alla progressiva glasögon hos Glasögonmagasinet!

Glasögonmagasinet

Ekonomi

Beställ en pensionsanalys med Seniordeal & SFB

Svenska Fribrevsbolaget

Få 12% i rabatt på inredning & möbler

Peaceofhome.se

Boende

15% rabatt på speldosor med vackert fågelkvitter!

Northmans

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.