Upptäck Algarve – perfekt för avkoppling och äventyr

I samarbete med Go2Algarve

Drömmer du om soliga dagar, vackra stränder och en rik kultur? Algarve, beläget i södra Portugal, erbjuder allt detta och mer.

Varmt välkommen till Algarve som bjuder på ett milt klimat och aktiviteter för alla, oavsett tempo. Gå på en vinprovning och smaka på regionens bästa viner, upptäck dolda pärlor under en jeep-safari eller ta en avkopplande båttur i den förtrollande lagunen.

För dig som tycker om att promenera finns det fina vandringsleder att utforska med eller utan guide, i din egen takt. Vill du hellre shoppa hittar du ett brett utbud med allt från charmiga traditionella marknader till moderna gallerior.

En trygg och personlig resebyrå

Go2Algarve, är den personliga resebyrån som drivs av Robert och Desirée Allard. Tillsammans har de besökt Portugal och Algarvekusten i mer än 25 år och delar gärna med sig av sin kunskap om maten, kulturen och regionens bästa upplevelser.

Deras personliga engagemang och lokalkännedom har gjort Go2Algarve till en uppskattad researrangör med flera återkommande besökare,

– Min fru tog med mig hit för första gången i slutet av 90-talet. Jag blev förälskad i regionen och har besökt den sedan dess med familjen. För sju år sedan startade jag en resebyrå för att hjälpa fler svenskar att upptäcka livet på den portugisiska kusten. Idag kommer många av mina resenärer hit för fjärde eller femte gången. Flera kommer gärna igen med barn och barnbarn för att umgås eller fira till exempel 70-årsdagen, berättar Robert.

Genom Go2Algarve får du en skräddarsydd paketresa som inkluderar flyg, boende och aktiviteter samt en hög nivå av personlig service. Robert finns alltid på plats och hjälper till med allt från bokning av boende och transporter till att arrangera läkarbesök och andra praktiska frågor så att du kan känna dig trygg och omhändertagen under hela din vistelse.

– Jag driver företaget helt själv vilket innebär att det är jag som svarar, mejlar, bekräftar och sköter allting. Jag finns hela tiden närvarande.

 

Upplev Algarve på ditt sätt

Möjligheterna att njuta av dagarna är flera. En del vill bara strosa och ta det lugnt medan andra vill utforska andra platser. Då finns Robert där och hjälper till.

– Om man vill, hjälper jag till att planera utflykter, ordna med hyrbilar och cyklar eller organisera en golfrunda. Vi går också igenom hur buss- och tågtrafiken fungerar så att man kan ta sig dit man vill på egen hand. Jag hjälper självklart även till med att sätta ihop en resplan och tidtabell för de som vill åka till exempelvis Lissabon eller Sevilla i några dagar.

 

Lätt att hitta nya vänner

Algarve är också en perfekt destination för att skapa nya vänskaper och umgås med likasinnade. Oavsett om du reser ensam, med familj eller i grupp, finns det flera möjligheter att träffa andra.

– Många svenskar hamnar på samma lägenhetshotell och möts där. Eller så träffas de på en utflykt där det ibland är med upp till 30 personer. Stämningen är alltid trevlig och alla pratar med alla. Man umgås hela dagen och lär känna varandra. För de som vill anordnas även en AW.

Du bokar enkelt din resa på Go2Algarve, antingen genom att kontakta Robert direkt eller fylla i formuläret på sidan. Varmt välkommen att förgylla dina dagar på Algarves vackra kust.

I samarbete med Go2Algarve,Nöje,Resor
Beatrice Lind
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Livsstil

Handhållen Gimbal- mobilstabilisator

Boende

Resväskan som Expanderar!

Mode & Livsstil

Plånbok med RFID-skydd och kolfiber

Relaterade rabatter

Nöje

Släktforska med Ancestry – över 60% rabatt!

Ny!

Ancestry

Flyg

Få 2000 kr rabatt på språkkurs till valfri EF destination!

Ny!

Ef Educations

Nöje

Musikalen “De’ e’ det här vi kallar kärlek” i Stockholm till 25% rabatt!

Ny!

Julius Productions

Nöje

Halva priset på bio!

Mindre än 1 vecka kvar
Ny!

Filmstaden

Mobilabonnemang

Dubbel Surf hos Fello! 3 GB blir 6 GB för 47,50 kr/mån!

Fello

Hälsa

Prova-på-erbjudande till 50% rabatt hos VitaePro!

VitaePro

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.