Bli medlem helt gratis nu!

Välkommen till Sveriges största förmånssida för landets seniorer. Här hittar du mängder av erbjudanden och seniorrabatter för dig 55+ helt kostnadsfritt. Vi jobbar med ett mål: Att ha Sveriges största och bästa utbud av seniorrabatter för landets seniorer och pensionärer. Tack vare fantastiska samarbeten har vi idag mängder av olika erbjudanden från starka varumärken.

Följande ingår;

  • Gratis medlemskap
  • Premier värda 100-tals kronor
  • Veckobrev med exklusiva seniorrabatter
Email
Skriv in ditt personnummer ?

Seniordeal.se är uppkopplade mot SPAR(Statens personadressregister) och får på så sätt information om dig när du fyller i ditt personnummer.Denna information används dels för att underlätta registreringsprocessen för dig, men även för att säkerställa att du som medlem verkligen är 55 år eller äldre. Detta är det enda sättet för oss att styrka åldern. På så sätt erbjuder vi en seriös tjänst och kan garantera de företag som jobbar med oss att deras rabatter endast exponeras mot seniorer.

Detta ökar vår trovärdighet och gör att vi kan jobba med fler företag med starka varumärken. Vi lägger också stor vikt vid säkerhet och hanterar dina uppgifter på ett tryggt och säkert sätt. Du kan läsa mer om våra villkor och integritetspolicy på länkarna på denna sida.

Fyll i ditt personnummer med 12 siffror, YYYYMMDD-XXXX.

Ogiltigt personnummer

Seniordeal är endast för de som är över 55

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.