Inga erbjudanden hittades

Seniorrabatt & Pensionärsrabatt hos Memira

I många situationer kan det vara riktigt krångligt att använda glasögon och kontaktlinser. Glasögonen glider av näsan vid träning, kontaktlinsen fastnar i ögat när den suttit i för länge och läsglasögonen försvinner hela tiden. Memira Eyecenter utför synkorrigerande operationer som gör att du slipper glasögon och kontaktlinser. Memira har ett flertal metoder för synkorrigering: ögonlaser, linsimplantat och linsbyte, och kan korrigera närsynthet, översynthet, astigmatism och åldersynthet.

Efter 45-årsåldern drabbas alla av ålderssynthet som gör att du behöver läsglasögon eller progressiva glasögon. För att slippa detta kan man göra ett linsbyte – en synkorrigerande operation som gör att man slipper glasögon & linser och åtgärdar samtidigt alla andra synfel. Dessutom slipper den som har gjort ett linsbyte risken för grå starr längre fram.

Vad finns det då för olika typer av linsbyte?

Memira använder sig av olika linstyper vid ett linsbyte. Dels Multifokala linser som är den vanligaste typen. Linsen har flera styrkor och ger dig god syn på både nära och långt håll, samt större möjlighet till att anpassa din syn efter dina behov.

Den andra är Monofokala linser, med en styrka som ger dig god syn på antingen nära eller långt håll. Vanligtvis väljer man att få bra syn på långt håll och kompletterar med läsglasögon för att se bra på nära håll.

Det första steget är en undersökning hos en av våra specialutbildade optiker, då ser vi om det går att göra ett linsbyte och i så fall vilken linstyp som hade passat dig.

Boka undersökning idag helt kostnadsfritt!

Att våra patienter ska vara – och känna sig – trygga hos oss har alltid högsta prioritet. Vi är pionjärer inom synkorrigerande kirurgi, med över 20 års erfarenhet och över 200 000 synkorrigerande operationer bakom oss. Trots detta arbetar vi med ett försiktigt förhållningssätt och nekar hellre en gång för mycket än en gång för lite. Därmed tar vi inte några onödiga risker.

Memira Eyecenter erbjuder alltid:

Snabb behandling     –     Trygghetsgaranti     –     Möjlighet till delbetalning

Senaste erbjudandena

Ekonomi

Di Digital – 3 månader för ENDAST 19 kr!

Dagens industri

Boende

Smart belysning från Philips Hue – ta del av våra fantastiska erbjudanden

Philips Hue

Boende

Smart belysning från Philips Hue – ta del av våra fantastiska erbjudanden

Philips Hue

Flyg

750 kr rabatt på guidade turer i italienska Bergamo

Mindre än 1 vecka kvar

Gandini Guiding Sisters

500:- rabatt på alla sol- och badresor!

Airtours

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.