FEBRUARITÄVLING!

Tävla med Seniordeal och Countryside Hotels – Vinn en hotelnatt för 2! 🎉

Nu har du chansen att vinna en härlig, lyxig hotellnatt på någon av Countryside Hotels underbara destinationer. 

Så här gör du för att tävla:

1.  Hitta svar i artikeln nedan
2. Svara på frågorna i formuläret
3. Motivera varför just DU ska vinna hotellnatten!
4. Vinnaren utses den 1 Mars 2024 genom ett slumpmässigt urval och kontaktas kort därefter.

Stort lycka till! 🤞🍀

Countryside Hotels

Här börjar du veckan i slottsmiljö:En unik upplevelse 

Med 35 hotell från norr till söder och särskilt utvalda weekendpaket vill Countryside Hotells att varje upplevelse ska bli något utöver det vanliga. Här sätter du guldkant på tillvaron och väljer det hotell som passar dig utifrån vem du är och vad du tycker om att göra. 

Countryside Hotels erbjuder unika hotellupplevelser på särskilt utvalda hotell som alla är viktiga arbetsgivare på sina respektive orter. I köken tillagas mat på lokalt producerade råvaror från små lokala leverantörer och hotellens interiör och exteriör är noga genomtänkt för att matcha miljön och omgivningen där det ligger. 

– Du kan bo på anrika slott, pampiga herrgårdar, charmiga värdshus, designhotell eller på något av våra trivsamma pensionat eller gästgiverier, säger Anna Övergaard som är försäljnings- och marknadschef på Countryside Hotels.  

“Viktigt med själ och historia” 

Countryside Hotels grundades 1983 och har idag ca 35 hotell från Skåne i söder till Dalarna i norr. Alla hotell har en unik profil, historia och identitet. 

– Det normala är inget för oss utan vi vill att man verkligen ska känna och förstå betydelsen av ett bra bemötande, hur viktigt det är med engagerad personal, vad det autentiska gör för helhetsupplevelsen och hur gott lokala råvaror kan smaka. Vi skulle aldrig öppna ett nytt hotell i en byggnad som helt saknar själ eller som inte har en spännande historia att berätta och vi tror på tradition, nytänkande, personlighet och långsiktighet, säger Anna.  

En annan viktig del är de temabaserade weekendpaketen.  

– Det kan vara allt från rogivande spahelger och romantiska weekends till lärorika temahelger under ledning av kända profiler.  

Träna med coach från tv 

I vår har Countryside Hotels, tillsammans med träningsprofilen Sabina Dufberg, känd som coachen från tv-programmet Biggest Loser, tagit fram ett spännande koncept med träningsevent på vardagar.  

– Sabina kommer att besöka två av våra slott och förbereder ett specialkomponerat program som är specifikt framtaget för dig som är senior. Sabina har mer än 20 års erfarenhet av att leda och träna andra och är duktig på att anpassa träningen efter varje individs personliga förutsättningar, förklarar Anna.  

Seniorer är en aktiv målgrupp som gillar att röra på sig, som har tid att investera i så väl den fysiska och psykiska hälsan och som har lite lättare att komma loss på vardagar till förmånligare priser. 

– Varje träningsevent består av två intensiva och roliga dagar fyllda av träning, gemenskap, inspirerande föreläsningar och god mat. Träningseventen passar dig som tycker om att njuta ordentligt i hotell- eller herrgårdsmiljö, som vill prova på att träna med andra seniorer och lära dig mer om träningens positiva egenskaper. 

Så här gör du för att tävla:

1.  Hitta svar i artikeln nedan
2. Svara på frågorna i formuläret
3. Motivera varför just DU ska vinna hotellnatten!
4. Vinnaren utses den 1 Mars 2024 genom ett slumpmässigt urval och kontaktas kort därefter.

Stort lycka till! 🤞🍀

Countryside Hotels har allt från rogivande spahelger och romantiska weekends till lärorika temahelger under ledning av kända profiler. Varje vistelse du har hos oss innebär en helt ny upplevelse. Och det är inte bara hotellen som skiljer sig åt – du hittar också en stor variation av weekendpaket och hotellpaket på många olika teman som varierar efter säsong och hotell. Varmt välkomna!

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.